Vem är jag?

tisdag 20 september 2011


God kväll kära ni, vet ni vad. Jag måste tacka er än en gång, alla rara söta tjejor som kikar in här och lämnar fina spår efter sej. Och till alla er nykomlingar, Välkommna!

God Kväll

Storhandling har vi haft på schemat idag, kylskåpet har ekat tomt. Från och med nu kör jag veckohandling, lättare att planera än månadshandlig. En sak jag frågar mej jämt och ständigt är..hur kan det bli en sån himlans röra i kylskåp och skafferi? Är man verkligen så stressad om dagarna att man verkligen måste kasta in sakerna utan att tänka sej för? Man hittar ju ingenting efter 1 veckas tid..fniss..

Sen har jag en liten undran som jag gärna vill att ni klurar och svarar på. Tycker det är svårt att själv få en bild hur man är som person genom bloggen, hur tycker ni att jag verkar vara? Hade vart jätteroligt om några av er ville svara på det

Toodilooo

Join the conversation!

 1. Vet precis vad du menar med kaos i kylskåp och skafferi. Jag fattar inte heller hur det kan se ut som det gör där inne ibland. Skulle nästan behöva skriva ut etiketter eller nåt så var sak har sin plats, men det känns ju sjukhusaktigt.
  Sen tar du upp en sak jag också har tänkt på. Att skriva lite mer fakta som mig som person, för man undrar ju om alla läsare (de få man har som man inte känner irl) vet hur man är som person och hur man egentligen är och inte bara vilka intressen man har och vad man bakar ...typ. Jag ska fundera lite extra hur jag tror att du är och kommentera det till dig senare.Om du vill? ;)
  Nu blir det sängen..gonatt!

  SvaraRadera
 2. hahahh ja jag har också funderat på det där med etiketter! Men som sagt..sjukhusfeeling..not..good..

  ja det är himlans svårt att klura ut hur andra kanske ser på än själv. Vad dom tänker, skulle vara mycket intressant att få veta.

  Du får gärna fundilera och svara sen ♥

  SvaraRadera

Latest Instagrams

© L I V S G L I T T E R. Design by FCD.