Mia Öhrn ny favorit!

onsdag 21 september 2011

Okej såhär är det, hamnade av en slump in på Mia Öhrns blogg. Kunde inget annat än att bli sjukt inspirerad av denna människa, jisses så mycket söt. Bara det att hon har "Leilas kastruller" i headern.. Så ja, denna bok kunde inte göra annat än att köras med posten raka vägen hem till lilla mej!

Och dessa godingar till vänster, något som absolut måste komma upp på fredagens To-do List. Jag går ju ioförsej på LCHF kost men jag kan nog få min lilla rara familj att offra sej för dessa guldklimpar.
Så söta!

Och ni som nu tycker att jag kanske är lite torr som inte äter kollisar, detta är en test, jag vill verkligen se på riktigt vad som händer med kroppen på rent LCHF vis. Sen kommer jag inte äta pasta, ris & potatis. Har aldrig tyckt om det som det passar mej hejdundrandes bra, bröd kan jag vara utan. Men jag kommer sätta guldkant i tillvaron, genom att få avnjuta söta små fluff bakelser i goda vänners sällskap. Varför skulle jag inte det? Jag gör det som känns bäst för mej och min kropp, livet är för kort för att förbjuda saker. Även för kort för att ha dålig hälsa, så balans är det ända rätta för mej. Och just den balansen ska jag finna en gång för alla.
Vägen från 100 till 65.
Nu: 75.

Ha en fin kväll, och tack för alla fina kommentarer om barnvagnen.
Massa kramar från mej.

Join the conversation!

 1. jag har sett den boken och bara framsidan gör att man vill köpa den..Har också kört LCHF förut men jag har så svårt att vara utan mackan till frukost kaffet och jag älskar verkligen potatis..Lycka till i din viktnedgång
  ♥kram♥

  SvaraRadera
 2. Ja visst är den söt!! Man blir så sugen att ställa te med storbak♥

  SvaraRadera
 3. Vi gillar verkligen samma saker. Jag har spanat på den där boken länge, men inte slått till. Du får berätta hur den är när du har fått den, så jag får en liten push att köpa den. Den är ju bara fin att ha framme och titta på, om man inte orkar baka =D

  SvaraRadera
 4. Familjen R: Fick den igår, och den är helt underbar! hur mycket söt och vackert som helst att baka. Och ja som du säger så är den mycket fin att ha framme ♥ Funderar på att skaffa något slags bokstod för alla böcker i köket, som det är nu har jag alla i en stor kockums balja!

  SvaraRadera

Latest Instagrams

© L I V S G L I T T E R. Design by FCD.