Macarons

torsdag 15 september 2011

Är inne i en sån där mysig försöka få till den perfekta macaronen perioden igen! Denna gång blev dom inte heller precis exakt så som jag vill ha dom, så är det någon som är haj på detta får ni gärna hojta till

Att baka är fruktansvärt roligt tycker jag, det är då jag får tiden att stå och fillidera kring livet. Oftast får jag tusen nya idéer, det är helt enkelt för mysigt att stå där och kladda runt med alla ingredienser.
Flum
Precis såhär vill jag att dom ska se ut, platta perfekta lock. Inga tjocka runda..fniss..

Tjingeling från mejJoin the conversation!

 1. Men! Dina tockisar är ju bra mycket finare!

  SvaraRadera
 2. Ja, dina är ju mycket finare. Så ge dig själv en klapp på axeln och säg att du är jäkligt bra. :)

  SvaraRadera
 3. Dina blev ju jättefina, speciellt när de är rosa ;) hihi. De sprack ju inte, och behöver de verkligen vara platta? nja..de ser jättegoda ut, har du fyllt dem med Mashmallowfluff?

  SvaraRadera
 4. Familjen R: Haha kanske bara jag som är ett sånt himla kontrollfreak och ska minsan kunna göra så fina som på bilderna..fniss.. Mashmallowfluff är det imellan ;P

  SvaraRadera
 5. Tycker du är lite väl hård mot dig själv när det gäller macaroonsen. De ser visst fina ut! Du ska inte sträva efter att de ska vra så "perfekta". Grejjen med macarons är ju att de ska se lite hemgjorda ut även om de är fina samtidigt. Men..jag har både det enda å andra tipset. Mejl kommer senare idag mot kvällen :) ;)

  kram mary

  SvaraRadera
 6. det ÄR svårt att göra macroner men dom är ju sååå söta.
  Ha en bra och underbar torsdags eftermiddag.
  kram

  SvaraRadera
 7. Håller med andra som kommenterat. De ser godare, sötare och liksom mjukare ut när de är runda. Som små fluffiga rosa moln. Dina blev bättre än bilden, enligt mig i alla fall.

  SvaraRadera

Latest Instagrams

© L I V S G L I T T E R. Design by FCD.