Loppis fynd

onsdag 14 september 2011

Sötaste lilla burken, nu fylld med socker. En 10a på loppis. Lovely

God eftermiddag

Här hemma har det vart full rulle hela dagen lång, nu på eftermiddagen fick M ta ungarna och åka till lekparken en sväng. Så jag har då passat på att röja övervåningen, det är svårt att hinna med den när man är själv med barnen. Men nu så! Inga mer kartonger med massa konstiga saker i..
Skönt!

Jag gjorde också iordning några plåtar med Macarons som ska in i ugnen nu...hoppas..hoppas..dom inte spricker! Har provat göra dessa 4 gånger nu, 1 gång har jag lyckas få dom någorlunda fina.

Tjingeling raringar

Join the conversation!

 1. ohh hoppas du lyckas, för då får du berätta tricket för mig ;)
  Vilket superfynd du gjorde på loppisen. Inte ofta man hittar sådana pärlor längre, då de flesta försvinner fortare än blixten.

  SvaraRadera
 2. Ahhh..macaroons...dessa ljuvliga små drömmar! Annars är jag den officiella macaroons-experten i min umgängeskrets..så det är bara fråga om det skiter sig. Har lärt både den ena å den andra vännen att baka macaroons. Finns ju lite olika recept där vissa recept är mer komplicerade, men då är det mindre risk att de spricker..samtidigt som somliga recept är enklare men större risk att macaroonsen spricker.. Håller tummarna!

  Kram Mary

  SvaraRadera
 3. Familjen R: Verkligen inte, blir blir sådär konstigt lycklig när jag hittar på en gammal fin burk ;)

  SvaraRadera
 4. Mary: Meeen kvinna! Skaffa blogg, guu va mycket kul du skulle kunna visa♥ Jag kan hjälpa dej med en design om du skulle vilja det, kan bara till blogspot än så länge ;)

  Ang macaroons, har nu provat både leilas recept och ett ur en nyköpt bok ( kommer inte ihåg just nu vad den heter) Men ialf, leilas lyckades jag med 1 gång. Dom jag gjorde idag blev för tjocka..konstigt. Följde receptet till punkt och pricka, men det kändes som om smeten blev för tjock! Så ja tack ditt bästa recept får du gärna dela med dej av, tips också! Vill ju så gärna få till dom där fina söta perfekta♥

  SvaraRadera
 5. Hehehe.. :p Ja jag veeeet. Du är inte den första som varit på mig, men eftersom jag inte kan få till en blogg som jag vill har det inte blivit av. (Du får mer än gärna hjälpa mig med bloggdesign om du kan det, kan jag alltid lägga upp recepot där :P) Jag kan mejla dig mitt recept, det blir lite väl långt som inlägg här. De bästa recepten är de som är med sockerlag. De där man endast vispar upp äggvita med socker och sen blandar ner mandelmjöl/florsocker spricker lättare och blir ofta inte lika fina. Vet inte om leilas recept står i gram, för macaroons är så exakta att det är bäst att gå på gram istället för på dl etc.

  SvaraRadera
 6. Mary: Oh vad snällt, ja mejla mej! Har aldrig provat med sockerlag, endast det där med att vispa så det är väl därför då =)

  Vi kan ta design snacket på mejlen också, blir lite mycket här ;)

  SvaraRadera
 7. Jättefin burk! Hojta till om du lyckas med macaronsen - det är fasiken inte lätt :)

  SvaraRadera
 8. Tack snälla du. Jättefin blogg du har! Hoppas dina macaronas blev bra denna gången då ;-) Kram!

  SvaraRadera

Latest Instagrams

© L I V S G L I T T E R. Design by FCD.