Goding

torsdag 15 september 2011

En av mina godingar som ser smått förvånad ut, eller mer..hrmm..mamma..vad gör du?
Finns det något bättre än att snuffa knubbiga goa bebiskinder? Nej..jag trodde väl det ;)

Tjillivippen

Ni är så goa därute, vill att ni ska veta det. Att jag verkligen uppskattar allt snällt ni skriver till mej

Ikväll kl 20 avslutas den spännande budgivningen, har ju fått span på ett galet vackert slitet gammalt bord. Dock är det en bit att åka för att hämta det..men..det känns nästan värt det! vill ha..vill..ha!
Vi får väl se hur det blir, lovar att berätta såfort jag vet om det blir mitt eller inte.

Föresten, någon i krokarna som har en liten söt kökssoffa till salu?
Join the conversation!

 1. Men guuuud så söt bild.
  Om du är i krokarna av Vislanda så kan vi nog tänkas ha en söt kökssoffa :)

  SvaraRadera
 2. Men nui har väl en kökssoffa? =)

  SvaraRadera
 3. Alex: Nee vi har ju flyttat upp den som säng=) Just nu har vi bara utesoffan men den är lite stor=)

  SvaraRadera
 4. Ja, en riktig liten goding :)). Tack för din röst, vad glad jag blir! Ang. kylskåpet så har jag inget att klaga på, jag älskar mitt kylskåp ;). Men om man är sådan som hamstrar massor i kylskåpet så kanske det skulle vara lite litet, vi har ju en extra frys i källaren oxå. Fast ska jag vara ärlig så används inte den så värst ofta.
  Ha det så gott!!
  Kramar Madeleine

  SvaraRadera
 5. Härligt hemma: de va så lite så! Älskar stilen du har hemma , helt klart en värdig vinnare! Det låter ju kanon det där med kylskåpet, vi är ju inte så många i familjen heller så tonvis med mat blir det ju inte:) tack för ditt svar, det uppskattas verkligen. Kramar

  SvaraRadera

Latest Instagrams

© L I V S G L I T T E R. Design by FCD.