I detta hörn..

onsdag 14 september 2011

Myshörnet i sovrummet har jag visat er tidigare här i bloggen, här funderar jag på att göra en arbetshörna istället. Antingen vill jag hitta på ett gammalt skrivbord i vitt och nött med svarvade ben, eller så vill jag ha ett gammalt ruffigt bord med patina, i någon fin turkos pastellfärg! Har kanske..kanske hittat på ett. Nu ska vi bara se vad budet hamnar på!

Älskar förändring i hemmet, det finns verkligen tusen möjligheter.
Och det gillar jag!

 God morgon föresten ;)

Join the conversation!

  1. Oooo hoppas du hittar precis vad du söker . Finns inget bättre än att hitta det perfekta bordet (och vinna det. billigt).

    SvaraRadera
  2. Det hoppas jag med!! Är så sjukt ivrig! =D

    SvaraRadera
  3. Hej igen Louise! Du vet möjligtvis inte vad den här tapeten heter? Har även kikat på denna tidigare i en annan blogg, supersnygg! Kram

    SvaraRadera

Latest Instagrams

© L I V S G L I T T E R. Design by FCD.