Mer lavendel..

onsdag 7 september 2011

Lavendel kan man göra så mycket med, blanda ner det i socker, kräm eller ha det i små söta doftkuddar i klädskåpet. Har en liten knippe som hänger ovanför sängen. Ljuvligt.

God Kväll

Ligger i soffan och kikar på Leila bakar i Frankrike (paus just nu), efter det blir det sängen bums. Den dumma förkylningen sitter som berg och vägrar ge med sej, jag hoppas verkligen att man får bli helt frisk tills helgen. Det skulle vara underbart. Få krafterna tillbaka.

Just nu känner jag en sådan stark lust att utveckla mej inom något av mina intressen och jag tror det ska bli mitt fotointresse som prio 1. Ska verkligen läsa på om alla inställningar, olika kameror ( vill byta upp mej ) så alla tips på bra fotosidor/kameror mottages hjärtligt.


Nu är pausen slut, åter till Leila!


Join the conversation!

  1. ja visst vore det kul att vara superduktig på att ta kort..och så skulle man ju ha råd att kunna köpa en bättre kamera också förstås. sov så sött och krya på dig

    SvaraRadera
  2. Gabriella: det vore underbart:) jag tycker själv om att ha olika mål som jag vill uppnå! Ja man får spara undan lite pengar när man kan, så gör jag. Tar tid men;) Kramar

    SvaraRadera

Latest Instagrams

© L I V S G L I T T E R. Design by FCD.