Stjärnor i mitt sovrum

tisdag 13 september 2011

Liten ljus slinga med stjärnor har fått komma upp, mysigt tycker jag. Nu börjar jag faktiskt längta till julen, få sätta upp alla stjärnor i fönstren, pynta & göra knäck!

God dag

Har en riktig envis förkylning som vägrar släppa taget, inne på 2:a veckan nu. Buhu.
Men jag försöker ignorera den så gott jag kan, tror man känner sej mycket sjukare om man bara tar det lugnt hela dagarna. Man känner lite mer då?

Längtar till kvällen, då ska jag begrava mej i soffan med massa filtar & inredningstidningar. Kanske till och med slår på stort och gör en chokladmosse la LCHF, vi får se. Är jag sugen. Ja. Inte? Nepp.

Ha en fortsatt skön dag

Join the conversation!

 1. Nej nu tycker vi på Rösvägen att det är dags å bli frisk så att vi kan ha lite höstmys. BLI FRISK BLI FRISK BLI FRISK!

  SvaraRadera
 2. Ida: Godingar!! Vill också!! Hoppas detta ger med sej snart, för höstmys de ska vi allt ha ♥

  SvaraRadera
 3. Mitt kladdkakerecept finns nu länkad i inlägget som du kommenterade, söta du! Tack snälla för ditt besök och välkommen åter för fler godsaksfoton.

  SvaraRadera
 4. Helena: Ohh va go du är som la upp det! Då kikar jag in en sväng ikväll =D

  SvaraRadera
 5. Skönt att det finns fler där ute som längtar till den mysiga julen, då man får pynta och ta fram allt fint. Dofta på de underbara hyacinterna och äta knäck.
  Tråkigt att din förkylning inte vill ge mig sig.
  Ett till litet meducintips från mig är : Svartvinbärs Panodil. små påsar med pulver som man häller i varmt vatten och dricker. Det brukar jag alltid dricka när jag börjar bli sjuk och det funkar, iaf för mig. Sen är det ju gott oxo...;)

  SvaraRadera
 6. Familjen R: Det är ju så mysigt med jul!♥ Tack för tipset, det ska jag verkligen prova!!!

  SvaraRadera
 7. Måste bara säga att sovrummet är otroligt fint! Skulle vilja bli inredare när jag blir äldre och din blogg är bra insperation. Får man fråga vart du köpt överkastet med text på? :)

  SvaraRadera

Latest Instagrams

© L I V S G L I T T E R. Design by FCD.