Att fota barn

torsdag 15 september 2011

Theodor Kid, i sötaste stickade mössan och tröjan.Att fotografera barn tycker jag är väldigt svårt & en riktig utmaning, särskilt utan stativ. Just nu läser jag mycket om foto, och försöker ta in så mycket jag bara kan. Men jisses så mycket man har att lära. Ännu en till vetenskap att sätta sej in i, tur att det är intressant. Älskar att sitta och bläddra i fotobloggar, beundra och bli lite smått avundsjuk på hur duktiga dom är. Lovely.

Bästa fotobloggen med bilder som berör, någon? Något magiskt med bilder som får en att fundera, eller att känna något, en känsla av något. Denna gillar jag.


Join the conversation!

 1. Hej! Vilka underbara bilder och söt blogg du har.

  Min fina kastrull har jag köpt här. Finns i flera färger och storlekar.
  http://www.lyttonandlily.co.uk/product/1116/Riess_Enamel_Saucepan_075_Litre_Aqua

  kramkram

  SvaraRadera
 2. du är super duktig att fota..jättefina bilder på jättesött barn♥ kram

  SvaraRadera
 3. Jag tycker du har jättefina bilder!
  Men visst är det svårt att fota barn! Själv är jag inte så förtjust i uppställda kort där barnen står framför olika turistattraktioner, däremot älskar jag äkta bilder som är fångade i stunden. Som när barnen springer genom vattenspridaren och inte vet att man fotar dem tex... ögonblicksbilder. Tycker dina bilder av din lille kille (med fina namnet; jag har också en Theodor :)) är jättefina!

  Tipsar om http://stumpatrollet.blogspot.com/
  Inte direkt en fotoblogg, men hon tar väldigt vackra foton, med mycket känsla och ofta lite magi i.

  Ha en fin dag!

  SvaraRadera
 4. Theo måste vara världens sötaste unge alltså!! <3

  SvaraRadera

Latest Instagrams

© L I V S G L I T T E R. Design by FCD.