Riess Enamelaware

fredag 16 september 2011

Äntligen..äntligen har jag hittat på dom efterlängtande kastrullerna i rosa,blå & grön pastellig emalj. Ni vet dessa som Leila har fullt av i sitt program? Jag hade faktiskt börjat gett upp hoppet lite om att få tag i dom, men det går. Lytton & Lily säljer dessaTack till snälla Frippan som svarade så snabbt vart dessa fanns

Nu måste jag kila, hör att Vilda börjar vakna till liv. Ha en skön fredag så hörs vi senare!
Tjingeling


Join the conversation!

 1. Åååå så vackra! Jag har emaljmuggar i samma stil, men de där slår ju muggarna med hästlängder!

  SvaraRadera
 2. jag som har googlat som en tok, nu vet jag vart jag kan hittta det :)

  SvaraRadera
 3. Jenny: Jag med! I flera år, till och med pratat med Leila på FB men hon hade köpt sina utomlands och visste inget mer. Men nu så ;)

  SvaraRadera
 4. Vill ni köpa dom i Sverige, så säljer jag dom i min lilla butik, skickar även inom sverige!
  www.dittskafferi.blogspot.com

  SvaraRadera

Latest Instagrams

© L I V S G L I T T E R. Design by FCD.