NÄR MAN FÖRÄLSKAR SIG I EN TAPET SOM ANTAGLIGEN INTE FINNS

söndag 10 februari 2019

Tänkte väva in lite vardagsrealism och detta är så himla typiskt mig!  Apelviken "Anemone" finns ju i flera olika fina färger, men självklart föll jag pladask för nyanserna på själva "reklam" skylten för Apelvikens kollektion och kunde inte för mitt liv hitta rätt nyanser på någon utav tapetproverna. 

Svårt att få färgerna rättvisa, bilderna är tagna med mobilkamera, nyansen på själva blomman på den här skylten dom hade i butik gick liksom mot en mer dov senapsgul nyans och var så himla fin i färgerna! 


Här kanske ni kan ana vad jag menar, jag tror att skylten skall föreställa tapet nr 33001 ( längst till höger i bild här ovan ). Men blommorna här är mer skarpt orange i tonen! Frågade personalen på Colorama och visade skylten och sa att den här vill jag ha, hon trodde att den såklart fanns men som jag befarade, nej, den fanns inte. Hon såg ju också att blomman var i en helt annan nyans än den på tapetprovet 33001.

Antagligen kanske skylten blivit feltryckt i färgerna eller så har man "dovat" ner nyanserna för att själva loggan ska synas tydligare. Hon var så go så hon skulle ringa och höra sig för hos tillverkarna i veckan som kommer, behöver jag ens säga att jag håller tummarna här för att den finns?!!

Anemone Apelviken tapet
Denna fast med dovt senapsgula Anemoner som skylten hade ju passat perfekt i sovrummet som fond bakom sängen, tillsammans med väggar i Kalklitir i en nyans jag blandat till av San Saccarian + Palladio. Ljust crèmebeige/grå skulle jag vilja säga att nyansen upplevs, superfint mot gröna nyanser och självklart den dova senapsgula nyansen skylten i butik bjöd på.

 Håller tummarna!Join the conversation!

Latest Instagrams

© L I V S G L I T T E R. Design by FCD.