VAD HAR HÄNT SEDAN SIST?

tisdag 11 juli 2017

måla om huset själv, renovera gamla fönster, kitt, flugger färg

Hej, det var länge sedan, men bättre sent en aldrig! Som ni kanske förstår har vi mer än fullt upp här på lilla Björkallén, barnen har sommarlov, vi har en blivande 1-åring som aldrig är still samtidigt som jag försöker ta mina sista krafter att sköta både hus, hem & målande av alla fönster. Ser det som en kort period i livet där allt är upp och ner, intensivt. Tur att vi får så mycket hjälp med dom små utifrån av anhöriga, det är verkligen guld värt just nu!

tillverka egna spröjs
| SOVRUMSFÖNSTER UNDER MÅLNING, TILLVERKNING AV EGNA SPRÖJS |

Huset är nästan helt målat och klart, bara 1,5 sida ska målas en sväng till sen är själva fasaden klar. Hade himla tur att få hjälp med 2,5 sida utifrån, hade aldrig pallat måla hela detta hus själv såhär i efterhand! Har oljat, kittat och målat dom gamla fönstren på 2 sidor av huset, Johan har bytt trasiga fönsterrutor och hjälpt mig att skrapa. Där funkar vi bra ihop, när var och en har sin sak att fokusera på, hade vi målat tillsammans hade vi säkerligen gått skilda vägar för länge sedan. Det brukar ju stå så, att det är himla många som skiljer sig just under sommaren och när huset ska målas...


TISDAG 11 JULI

Idag är det exakt 1 år sedan vi nervöst vaknade upp där borta på lilla laritstorp, dagen för igångsättning om allt gick som det var planerat. Efter lite om och men uppe i Falun påbörjades igångsättning och ett långdraget förlopp var igång, inte förens imorgon bitti kom hon, lilla Lovelia till världen. 

Och att det har gått ett helt år sedan dess är för mig helt overkligt, det känns som att det var bara någon månad sedan hon kom, samtidigt som det känns som att hon alltid har funnits hos oss. Lilla gryn!

Som ni kanske förstår har jag en hel del att fixa med under dagen då det vankas firande imorgon av liten nybliven 1-åring. Tänkte försöka få till några Smash the Cake fotografier på lilla donnan om allt vill sig väl, hade ju varit hur kul som helst och ett riktigt roligt minne att spara till framtiden om inte annat...

Sådär, en liten uppdatering på läget och jag hoppas
att det inte dröjer allt förlänge tills vi hörs igen.


XOXO


Join the conversation!

Latest Instagrams

© L I V S G L I T T E R. Design by FCD.