DIY - EN LITEN SNABB MAKRAMÉ VIMPEL

torsdag 22 juni 2017

enkel makramé bonad, DIY, boho, bohemian interior

Följde en bit av denna guide inne hos "DIY Sweden" som är en supertrevlig liten sida att spana in för den som har lite extra kli i fingrarna en regnig dag, eller regn o regn, det kan lika gärna vara sol nu när jag tänker efter!

Garn hittade jag på Panduro vid senaste besöket, älskar den butiken, dock behöver jag en sväng utan man och barn för att kunna botanisera ifred. Huvudet går i 120 vanligtvis, då kan ni ju tänka er spinnet som pågår när man har småfolk med sig och en otålig man som inte är det minsta intresserad av garner, färger och massa härliga kreativa redskap!

Hoppas ni förstår att det mesta jag skriver är med glimten i ögat, kan ju vara värt att lägga till, men jag vill liksom inte glorifiera tillvaron och livet allt för mycket...XOXOJoin the conversation!

Latest Instagrams

© L I V S G L I T T E R. Design by FCD.