ATT HA EN RABATTKOD PÅ FOTOKONST

söndag 2 april 2017

I samarbete med Printler.com

printler, midsommar vid svarttjärn
I förra veckan hämtade jag ut ett paket med personligt utvalda posters, från olika fotografer, samt min egen poster Anemone som nyss blivit tillgänglig hos Printler som är en marknadsplats för fotokonst!
Hittade en så fin krukväxt på blomsterlandet, en kruka skapade jag lite snabbt av du vet, sådant där vitt sprött blomsterpapper! Den gifte sig så himla fint med dom svartvita fotografierna, valde bland annat Midsommarnatt vid Svarttjärn av Sandra Linnell (till vänster) och Utsikten från Högbonden av Annika Öhman (till höger). Imorgon tänkte jag visa hur postern Anemone blev i sovrummet, som en dröm på väggen...
printler, fotokonst, midsommar vid svarttjärn,
Och är du sugen på att klicka hem lite egen fotokonst så har jag en rabattkod som gäller i 48 timmar från och med nu! Vid beställning, uppge: livsglitter15 så får du 15% rabatt på ditt köp.


Ha en fortsatt trevlig söndagskväll och tack för att just du tittade in,
vi hörs snart igen, hoppas jag!

// L

SparaSpara

Join the conversation!

Latest Instagrams

© L I V S G L I T T E R. Design by FCD.