TAGET UR MOBILEN, VARDAGSKAOS, EN FÖR LITEN JACKA & OM ATT VARA VIMSIG!

torsdag 23 mars 2017

God morgon! Några bilder från gårdagen, taget ur mobilen, tänkte försöka börja varva inläggen med lite mer vardag, vi får se hur det känns, det är en svår balansgång det här med att driva blogg, jag vill inte ha en platt och opersonlig sida, men samtidigt vill jag inte dra ner på kvalitén på varken text eller bilder. Antar att jag tänker för mycket, grubblar och så blir det ingenting utav det istället, men nu får det vara slut på grubbleri, åter till gårdagen:
Igår vaknade vi upp till en solig onsdag, tänkte att nu måste vi ta oss ut, jag och bubblan, vi kallar henne så, lillan, Lovelia, busfröt på 8 månader. Och alla ni med små gryn, vet ju att det kan vara ett riktigt maraton innan man tagit sig utanför dörren. Planerade ett besök i lilla staden, lilla grynet behövde lite nya kläder då hon växer så det knakar, mamman behövde någon form av vardagslyx... 

Tidningar blev det. Men som vanligt glömmer alltid den här mamman någonting, halvvägs ner till lilla staden med en skapligt onöjd bebis i bilbarnstolen bredvid, som vill att jag fokuserar mer på henne än vägen så kom jag på att bankkortet låg hemma. Great!
Åhlens hade några guldkorn på rean, hittade även en jacka till det lilla grynet, och lite virrig, impulsiv och stressad som man är upptäcker man när man kommit hem och slitit av lappen att det inte stod 9 månader utan 6 månader på den lilla fliken i jackan. Oh my, tänk om man kunde klara av att varva ner lite ibland så man slapp alla små irriterande misstag man lyckas med var och varannan dag...
Som sagt, mamman och säkert pappan också behövde någon form av vardagslyx denna onsdag, tänkte att vi lagar, eller vi, jag lagar en middag som är lite utöver det vanliga, bara för att, det var en solig onsdag värd att firas. Varje dag borde man fira någonting, eller bara fira livet.

Halloumi, timjanstekt fläskfilé med paprikaost samt hasselbackspotatis blev det på menyn. Och hur lång tid detta tog med en 8 månaders bebbelino som helst av allt vill gå istället för att sitta, ja det ska vi inte ens tala om. Idag blir det lättlagat på menyn då denna mamma fortfarande är trött efter gårdagens matlagning, om man får överdriva lite. Ja det får man!

Trevlig torsdag på er, vi hörs snart igen,
 hoppas jag!

Join the conversation!

Latest Instagrams

© L I V S G L I T T E R. Design by FCD.