VEM ÄR DU?!!

onsdag 18 januari 2017


Önskar så att ni kunde dela med er av vem ni är och hur ni hittat hit, vad gillar ni att läsa om? Härinne pladdrar jag ju på om allt mellan himmel och jord så kände att det var dags att ta reda på lite mer om er som faktiskt kikar in! 

Detta är ju en ganska blandad kompott, en livsstils blogg skulle jag vilja påstå, om mammalivet, renoveringarna, inredningen, fotograferandet, konsten och skapandet, sorg, recept och en del DIY tips mellan varven. En gott och blandat påse typ!

Självfallet får du vara anonym, men bloggar du själv vill jag gärna hitta in till dig också! Håller tummarna för att några av er ORKAR och vågar lämna ett litet spår.

Stor kram! // Louise

Join the conversation!

 1. Kan presentera mig, mamma sedan 2004. Fick sonen när jag var 20 och blev gravid som nittonåring. Är lärare och doula med utmattningssyndrom. Så just nu har jag precis börjat arbetsträna. Eftersom jag är sjukt känns just bloggar som ett skönt sätt att släppa verkligheten för en stund, och sedan gillar jag inredning så det är alltid kul att kika på hur andra har det hemma.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Förstår, tycker också om att läsa bloggar, det är liksom mitt sätt att bara få släppa allt och stressa ner, finns så himla mycket intressant härute i cyber! Men vet du vad, varje gång jag klickat på din länk här ovan så har jag alltid trott att din blogg är den som står direkt till höger, min stora familj tror jag det står, så har ju skickat alla svar dit =O Bleeeeev ju väldigt fel det märkte jag nu =/ Undrar vad hon tror att jag är fören knäppis! Haha, oh lord!

   Tack för att du tog dig tid att skriva några rader och lycka till med arbetsträningen. kram L

   Radera
 2. Hello ��. Kommer inte ihåg hur jag hittade hit men jag kommer ihåg att det var kärlek vid första ögonkastet! Bilderna, projekten, inredningen, du...Allt är så vackert och du verkar vara en sån härlig person.
  Själv bor jag i västra Sverige, i ett hus som renoveras lite här och där �� men drömmen är att få flytta till landet.
  Bor med man och 4 barn, just nu mammaledig men arbetar annars på en förskola.
  Fortsätt bara skriva och dela med dig av det du gör, älskar't fortfarande ��
  Kramar

  SvaraRadera
  Svar
  1. Men oh, dina ord alltså, tusen tusen tack vad glad jag blir! Så roligt att få veta mer om dig som läser, kikar garanterat in till dig lite senare <3

   Radera
 3. Jag har läst hos dig jättelänge och fascineras av dina bilder och DIY projekt. Du är imponerande.
  Kram Helena

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack så mycket Helena och va roligt att du hängt med länge :D

   Radera
 4. Elinore, Mora. Fick min första lilla bebis, en dotter 23 Juni nu 2016. Nästan samma tid som din yngsta. Har följt dig ett tag för din inredning men sen följde jag dig lite extra när du väntade Lovelia. Gillar dina tankar om graviditet/amning mm. Från första början tror jag att jag börja följa dig för att du hade tatueringar och älskar inredning, typ som jag. Sen att du är från Dalarna (?) ��

  SvaraRadera
  Svar
  1. Men så roligt, min Sambo är ifrån Mora! Grattis till lill-tjejen, ja det var nära, Lovelia kom den 12 Juli. Haha va roligt att tatueringarna uppskattas, älskar kroppskonst, konst överhuvudtaget kanske man skulle kunna säga är ett stort intresse! Tack för att du tog dig tid att lämna några rader, sååå himla kul att få läsa!

   Radera
 5. Kommer inte ihåg om det var du som hittade till mej eller tvärtom ;)...jag har bloggat sedan 2012 så mycket hinner hända på snart 5 år...jag fick barn sent i livet och nu är min enda dotter 21 år(snart 22 ). Det är många år emellan dig och mej,men jag känner mej nästan yngre än min dotter ibland, hihi...man är inte äldre än man gör sej, eller hur ?...gillar inredning, yoga, livsstilsböcker och andlighet. Är lite av en livsnjutare. Det tror jag får räcka ;))
  Ha det gott !
  Kram

  SvaraRadera
  Svar
  1. OH det var nog jag som hittade till dig först ;D Men precis så är det nog och va härligt att höra att du känner så med åldern, slipper jag ha åldersnojja här, tror att man får försöka bara leva i nuet och inte tänka så värst mycket på det där med åren som går! Himla kul att få läsa lite mer om dig Bia! Tack för dina rader, dom uppskattades verkligen. Kramar Louise

   Radera
 6. Hej! Vet inte hur jag just hittade din blogg men hörde talas om dig rätt mycket ett dag när jag var tsm med en från saxdalen som kände Mattias S som du gjorde en hel del tatueringar på, minns att jag ville att du skulle tatuera mig �� Sen har jag säkert bara känt igen dig och börjat följa dig på typ instagram för du gör så mycket fina saker och lägger ut superfina foton! Blev väldigt berörd av allt hon hänt dig, vi var gravida samtidigt så vi mammor känner ju mycket för vara dra kan jag tycka. Nej nu låter jag som en stalker, det var inte meningen! Haha. Ville bara berätta hur jag hitta hit! Fortsätt skriv allt roligt du gör, din blogg är så mysig!
  Hälsn från Malin i Älvdalen ��

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ahh men vad roligt att höra, haha ja Mattias fick jag träna en hel del på under den tiden! Men visst är det så, är man mamma och gravid själv så förstår jag att man blir väldigt berörd utav det vi fått erfara och gått igenom när vi väntade lilla Love...

   Tusen tack för dom fina orden och tack för att du tog dig tid att lämna några rader, det betyder så otroligt mycket!

   Radera
 7. Jag kommer inte riktigt ihåg hur jag hittade hit men jag tror det var instagram. :) Älskar din stil och inspireras massor när jag kikar in här! Själv är jag också mamma (till två tjejer 3 och 1,5 år), bor lite utanför Skellefteå med sambon i ett hus som vi jobbar på med. Renovering med småbarn är ju som du vet utmanande. ;) Fortsätt med det du gör, du är så äkta och inspirerar verkligen så många! Kram!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Vad glad jag blir av dina ord, tusen tack för det! Haha, ja det där med renovering och barn är verkligen en utmaning i sig! Men kul är det! Jobbigt också! =D Tack för att du lämnade några rader, det betyder så mycket för mig! Stor kram // Louise

   Radera

Latest Instagrams

© L I V S G L I T T E R. Design by FCD.