SMÅ DRÖMMIGA VALAR TILL BARNRUMMET

fredag 2 december 2016

| I SAMARBETE MED LOVE BY LIVSGLITTER |

tavla barnrum, akvarellmålning barnrum, poster, barnrum, poster, print, valar, whale

Eller i samarbete med mig själv kanske man också skulle kunna skriva, eller vad tycker ni? Första exemplaret av "I Whale Always Love You" gick till en budgivning för DrottningsSilvias barnsjukhus, kändes extra fint att det absolut första fick gå till något viktigt! Budgivningen pågick hos @sjuktgladabarn på instagram tidigare i veckan och hela summan går direkt till barnsjukhuset...

tavla barnrum, akvarellmålning barnrum, poster, barnrum, poster, print, valar, whale

Efter att ha frågat på instagram om någon ville att denna poster skulle läggas in i min webbshop innan jul så tog jag beslutet idag om att faktiskt lägga in den, himla roligt att den blev så omtyckt, att det inte är bara jag som kan tänka mig att ha denna i barnrummet. Det värmer!

tavla barnrum, akvarellmålning barnrum, poster, barnrum, poster, print, valar, whale

Eftersom vi nyss fått bebis så har jag medvetet valt att vara lite försiktig med marknadsföringen av webbshoppen, inte för att jag tror att det skulle strömma in beställningar men som sagt, tid har jag begränsat av just nu. Dock vet jag att många vill shoppa julklappar så öppnar upp inför julen, det är verkligen ett pusslande med att vara mammaledig och egen företagare samtidigt, just nu tar jag bara ut 50% föräldrapenning just för att jag ska få ha företaget igång. Det är ju fortfarande väldigt nytt och ville ju inte för allt i världen lägga ner det bara för att vi fick en liten bebbelino! Så man får pussla helt enkelt...Se till att beställa innan den 16 december för
 garanterad leverans innan jul.(Uppdatering: just nu kan ni vinna ett eget exemplar av denna poster, besök våran Facebook sida för mer information)

Join the conversation!

Latest Instagrams

© L I V S G L I T T E R. Design by FCD.