NÄR LÄGET ÄR LITE HALVT UNDER KONTROLL

måndag 19 december 2016


God morgon sista veckan innan jul! Hur går det med julstöket? Här känner jag att läget är lite halvt under kontroll om man säger så, några klappar kvar som förhoppningsvis kommer med posten under veckan om den sköter sitt. Sen mina vänner, ska jag försöka mig på mitt absolut första bokslut nu i slutet av december...kalla kårar...

ljusslinga runt tavla, åhlens lampa, fikonträd

Eftersom vi står med två hus nu är julpiffandet väldigt sparsmakat i i år, små fairy lights lite här och där, som under sänghimmeln, runt någon tavla, stjärnor i fönstren och en hel del ljuslyktor. Lampan fyndade jag föresten på Åhlens för kanske 1 år sedan? 200 spänn, när det egentligen kostar 999:-, det kallar jag fynd! 

Hur sköter man ett fikonträd

Mina fikonträd blommar än, inte en susning hur man sköter dessa men vackra är dom! Håller tummarna för att dom överlever vintern här hos mig som inga gröna fingrar har. Har ni tips på skötsel på dessa, kommentera gärna!

HEJ MÅNDAG!

Helgen gick i ett nafs, försökt leka Ernst med hjälp av lite silvergran och ståltråd borta i Björkallén, som vi förhoppningsvis ska fira jul i, allt kan ju hända men planen är att det är där vi ska vara! Få se om jag hinner visa er lite pyssel la Ernst i ett senare inlägg. 

Tack för att några av er tog er tid att svara på förra inlägget, det värmer verkligen att det inte ekar tomt när man väl skriver ner något tänkvärt. Så tack för det!

Follow

Join the conversation!

 1. Hej där!
  Jo då, det är nooog under kontroll.. vi har darigit ner på mycket i år av olika orsaker. Främst hälsan hos flera... Viktigast är ju ändå att träffas och ha det trevligt tillsammans <3

  Vilket viktigt inlägg du skrev innan.
  Verkligen tänkvärt... Jag önskar att jag kunde göra mer av min blogg, men många gånger har jag tiden emot mig efterosm jag jobbar heltid. Vilket jag skulle önska att jag kunde minska på.
  Men skulle jag då kunna blogga och ha det som en extrainkomst tänker jag ju så klart..? Blir osäker och tänker att jag inte är tillräckligt bra, även om jag lägger tid på det jag gör.
  Jag håller med dig.
  Jag har varit otroligt förskonad från elaka kommentarer, men fick en sist när jag gjorde ett sponsrat inlägg.
  Personen vill gärna ta del av allt jag delar från mitt hem, renoveringstips och annat. Men om jag får in nån krona och kan köpa en bukr färg eller en ny matta för det till vårt hem, då är det plötsligt tröttsamt att läsa... Jag blev väldigt ledsen.
  För det är ju gratis att läsa en blogg, en inredningstidning i butiken är ju knappast gratis...
  Kloka ord!
  Ha en fin måndag!
  Varm kram Anna

  SvaraRadera
  Svar
  1. Härligt att höra! Jo men det är samma här, julen kommer ju oavsett, huvudsaken vi får mysa och umgås <3

   Tack för det, ja det tåls att tänka på, speciellt när man lägger ner så mycket tid som man faktiskt gör på sitt material/innehåll! Kommer skriva ett lite längre inlägg snart igen om just den delen du tar upp, marknadsföring/lagar och att faktiskt få en inkomst av det man skapar. Precis som du säger, det är helt gratis för den som läser så varför då klaga såfort det kommer ett sponsrat inlägg? Borde man inte vända på det, att det är ju självklart att den här personen ska ha något för det material den skapar?

   Som sagt, det är svårt det där, kanske ligger det en viss avundsjuka i det hela mån tro? För annars är det inte logiskt någonstans, läsaren betalar inte ett öre på att få tillgång till ditt/mitt material men ändå ska det klagas om vi tjänar någon krona på det!

   Jag ser det ialf som en självklarhet när det kommer till att driva runt olika sociala kanaler, att vi måste få ut ersättning för det, hur ska vi annars finna tiden och pengarna till att skapa bra och underhållande material till läsarna?!!

   Är man inte intresserad av annonserna i tidningarna man köper så väljer man helt enkelt att inte kolla, precis så borde det funka här också, gillar man inte reklamen/sponsrade inlägg/annonslänkar, bläddra då bara förbi, svårare än så är det inte. För inte skriver väl vi in till tidningarna och klagar på deras annonser? Ännu mindre reflektera över eller vara avundsjuk på hur mycket tidningarna faktiskt drar in på just annonser och reklam...fler hundratusentals kronor!

   Tack för dina ord och att du tog dig tid att skriva ner dom! Kramar Louise

   Radera

Latest Instagrams

© L I V S G L I T T E R. Design by FCD.