BYGG ETT EGET AVLASTNINGSBORD - UR GAMLA ARKIVET

tisdag 29 november 2016

bygg ett avlastningsbord, day home, DIY, bygg ett bord, bygga bord själv

day home look a like

Ja ibland kan jag tycka att man ska lyfta fram gamla inlägg som ligger och gömmer sig långt bak i arkivet, kommer börja göra det med jämna mellanrum härinne på bloggen och hoppas att ni inte har något emot det? Ni är nog få som hängt med mig sedan allt började, många nya som kanske finner gamla inlägg intressanta, vi får hoppas på det! 

I början av min "bloggkarriär" eller vad man ska kalla det, bokstavligt talat spydde jag ur mig inlägg, DIY guider, pyssel, inredningsbilder, renovering och såklart en hel del familjeliv och recept på det. Började blogga samma år som Vilda kom till världen, Vilda blir nu 8 år snart och då har jag mer eller mindre bloggat nästan varje dag med undantag för det senaste året p.g.a många jobbiga tragedier...

Så först ut från det gamla arkivet är alltså bordet, ett Day home look a like bord, spanade så länge på detta fina avlastningsbord men som nybliven mamma vet ju dom flesta att det inte är sådär riktigt fett i kassan och att lägga 2000kr på ett litet avlastningsbord fanns inte i min värld, därför byggde jag ett eget:

Guiden består av både bild och text, ni får ta den med en nypa salt, ett och ett annat stavfel och jag är ju ingen snickare direkt utan bara en helt vanlig glad amatör som gillar att skapa med händerna!

Vill ni läsa det gamla inlägget och guiden så finns den här:
SparaSpara

Join the conversation!

 1. Jag tycker absolut att det är kul när man lyfter gamla inlägg. Och vilket fint bord. Härlig blogg du har också. Ha en fin dag. Kram Annika

  SvaraRadera
  Svar
  1. Så härligt att höra! Tusen tack, vad roligt att du gillar både bordet och min lilla sida. Stor kram // Louise

   Radera
 2. Så duktig du är !
  Riktigt fint bord ;))
  Önskar dej en fin kväll !!
  Kram bia

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack så mycket Bia! Och detsamma till dig, kramar L

   Radera

Latest Instagrams

© L I V S G L I T T E R. Design by FCD.