HORTENSIA & HEJ FÖRSTA AUGUSTI

måndag 1 augusti 2016

Hortensia
FOTO: LIVSGLITTER

God morgon 1 Augusti! Känns väldigt märkligt att vi faktiskt nu går in i den sista sommarmånaden, vart tog liksom dagarna vägen?!! Har nämnt det tidigare, lite som att världen snurrar snäppet snabbare efter man fick barn...

FOTO: LIVSGLITTER

Om det är något jag älskar så är det Hortensia, dessa vita vackra skapelser fann jag på Ica i vår lilla by, denna gång överlevde dom bättre, när dom börjar sloka skär jag bara ett nytt snitt så verkar dom återhämta sig. Funderar även på att prova torka några, läste någonstans om att man ska avlägsna alla blad för att sedan sätta ner dom i lite varmt vatten. Kanske gör ett försök!

diy bord, dit soffbord, vintage bord, rustikt bord,hortensia, vardagsrum, love warriors, rock n roll tray
FOTO: LIVSGLITTER

Måndag morgon och vi börjar sakta vakna här hemma på lilla laritstorp, barnen är så ivriga, såfort dom vaknar kryper dom upp hos oss för att få vara nära lillan ( som kanske fått ett namn nu ), himla fint att se den syskonkärleken...

FOTO: LIVSGLITTER

Hoppas ni får en riktigt fin start på nya månaden och veckan, ska snart kila ner och fixa fram frukosten sen packar vi nog in oss i bilen för någon timme i nya huset. Min plan just nu är att få iordning sovrummet, rensa ut allt som står där och måla klart väggarna, leta rätt på vilka dörrar som passar för att kunna stänga till från resten av byggkaoset. 

Att ha ett rum som är fräscht och rent från allt vad damm och byggkaos innebär hade varit så himla skönt, så vi kan ha med lillan även inne, nu när dom är så små sover dom ju hela dagarna med avbryt för mat och ny blöja såklart så det gäller att passa på innan det blir full rulle på den lilla!
Join the conversation!

  1. Åhhh så fint du har! Vilket bord:) älskar oxå vita hortensia. Kram

    SvaraRadera
  2. So cute your blog sot nice fonts, text, and pictures.

    Andean bread recipe

    Greetings from Venezuela.

    SvaraRadera

Latest Instagrams

© L I V S G L I T T E R. Design by FCD.