TILLVÄXTULTRALJUD & ATT SY EGNA BARNKLÄDER

måndag 16 maj 2016

sy tights, sy egna barnkläder, tyg, fjädrar, sy stjärnkuddar

Hittade ett så himla ljuvligt tyg för några veckor sedan som genast fick följa med hem, en bit på 0,5 meter för 80kr fick jag ut ett par tights (stl 50) samt en liten mössa till skruttan i magen, men även en stor mössa till lilleman som är 5,5 år, plus att det finns en bit kvar, kanske blir ett par små shortz! Så det lönar sig verkligen att sy lite eget mellan varven, himla roligt är det också, när ryggen tillåter vill säga!


Har även sytt små stjärnkuddar till baby-hörnan, vita men ska försöka hitta på ett riktigt fint puderrosa tyg är tanken, tror vitt, puderrosa & guldiga detaljer skulle vara hur fint som helst i lilla skruttans hörna!

sy tights, sy egna barnkläder, tyg, fjädrar, sy stjärnkuddar, ultraljud v 18

I förra måndagen var vi på tillväxtultraljud och självklart var vi nervösa både jag och Johan att något skulle vara galet, inte konstigt alls med tanke på allt vi fått gå igenom det senaste året! MEN allt såg bra ut och en liten tjej på 1,5 kg låg därinne och bökade runt för fulla muggar så det var ingenting att oroa sig över! Lycka!

Fick tyvärr inga nya ultraljudsbilder men huvudsaken var väl att vi fick se att allt var bra fortfarande med lillan, om ni bara visste hur psykiskt påfrestande denna graviditet har varit och är, man tänker så otroligt många katastrof-tankar dagligen samtidigt som man försöker vara lycklig för dagen, tro och  hoppas på det bästa...

Nästa ultraljud blir i vecka 32, då kommer vi förhoppningsvis att planera in ett igångsättningsdatum, alltså om 3 veckor!


FÖLJ OSS GÄRNA VIA

Join the conversation!

  1. Så himla fint! Vad duktig du är. Är besatt av byxorna från Lindex i liknande mönster, önskar det fanns mössor/hårband också =)

    SvaraRadera
  2. Johanna: Oh tack! Ja lindex har en hel del fint när det kommer till barnkläder!

    SvaraRadera
  3. Så himla fint tyg! Och oj vad duktig du är på att sy!!

    SvaraRadera

Latest Instagrams

© L I V S G L I T T E R. Design by FCD.