DIY - KITCHEN AID

onsdag 11 maj 2016

diy, kitchen aid, måla om, spraya kitchen aid
© LIVSGLITTER
Det är nu andra gången jag målar om min kitchen aid, införskaffade denna för många år sedan och kan inte tänka mig ett liv utan den, dels för att det är en underbar detalj i köket men även för att den är grym när det gäller bakning!
cupcakes, kitchen aid, frosting, godaste frostingen
©LIVSGLITTER
Från början var den baby-rosa, men för ca 2 år sedan tröttnade jag totalt på allt rosa och pastelligt fluff fluff för att gå över och bryta av med mer svart/industri osv så då blev resultatet en mattsvart kitchen aid! Nu kände jag för en mjuk färg i mint att bryta av med i köket, vi får väl skylla på våren och sommaren...
diy, kitchen aid, måla om, spraya kitchen aid
©LIVSGLITTER
Färgen är en sprayfärg från Panduro, Mellow mint heter den och märket på sprayflaskan är Edding Spray. Har testat en hel del sprayfärger genom åren och jag gillar verkligen denna då den har bra täckförmåga samt att den torkar väldigt snabbt, super för någon som är lika otålig som mig och vill att saker och ting ska gå snabbt som sjutton! 

Genom att skruva loss alla delar som är försedda med skruvar samt att maskera dom små spakarna på var sida, baksida ( maskinen ) samt sladd och dom två silvriga delarna längst fram som ej går att skruva loss kan man på ett enkelt och smidigt sätt spraya om sin bakmaskin!

Det är alltid en utmaning att använda sprayfärg, dels är det lätt att få ett ojämt resultat om man inte är lätt på handen och försiktig, men tar man det bara lugnt, sprayar ett tunt lager i taget samt står en bit ifrån ( ca 30 cm ) så går det jättebra!


FÖLJ OSS GÄRNA VIA
Join the conversation!

Latest Instagrams

© L I V S G L I T T E R. Design by FCD.