Vackraste amningsbhn

tisdag 26 april 2016

| I SAMARBETE MED GLAMMOM |

amningsbh, gravid, vacker amningsbh


Som influencer får man en hel del mejl dagligen ang olika samarbeten, till 99% tackar jag nej och oftast kontaktar jag själv företag som verkar intressanta och relevanta för mitt varumärke och målgrupp. Men denna gång plingade det till från härliga GlamMom som jag tidigare i graviditeten faktiskt beställt en superfin klänning ifrån (spanat på den lääääänge) och detta är också det enda gravid-plagget jag införskaffat!

Super trevliga Josephine & GlamMom-gänget undrade om dom fick skicka mig en amningsbh och jag som tidigare spanat på den vackra Grace ville ju såklart testa denna mer än gärna! Och eftersom den passade perfekt med hjälp av smarta bh-förlängare var ju ett litet fotografi också på sin plats och jag hoppas ni har lite överseende med bilden och tänka på att det faktiskt handlar om graviditet & amning och ingenting annat!

Grace finns i både svart & vitt, valde den vita dels för att allt jag har går i svart och några vackra gravid foton kommer det ju garanterat skapas lite längre framemot slutet och hur fint är det inte då med en vit skir spets-bh som rekvisita?!! Det bästa av allt är att den är helt utan bygel, vill verkligen inte ha något som spänner eller klämmer när det ska ammas & att få känna sig lite extra fin är ju bara ett stort plus tycker jag!

Sist men inte minst, här får ni en rabattkod på 20% 
 att använda en hel vecka från och med idag inne hos GlamMom!!!
Uppge bara: livsglitter20 

Join the conversation!

Latest Instagrams

© L I V S G L I T T E R. Design by FCD.