Nytt till kidsen

tisdag 26 april 2016


Hittade så sjukt snygga foppatofflor till kidsen inne på Dollar Store häromdagen, 30 spänn per par är ju som hittat! Ungarna älskar ju att springa runt i dessa sommartid och det var verkligen dags för nya, läs (fötter som växer som ogräs).
FOTO:LIVSGLITTER
Sjukt svag för leo-mönstrat och kan verkligen se framför mig hur söta dom kommer vara i sommar i sina nya små fopplisar! Har ju även matchande morgonrockar från Åhlens till dom båda, så nu längtar vi efter sommar och sol, helgfrukostar på altanen...
FOTO:LIVSGLITTER
Som sagt, Dollar Store kan verkligen bjuda på härliga överraskningar i form av fynd som är en fröjd för ögat, precis som Rusta och det gör mig inte ett dugg att det inte är något flashigt och svindyrt märke, har inte riktigt drabbats av det syndromet än...FNISS....så här är det vad man blir förälskad i, oavsett märke som gäller!
FOTO:LIVSGLITTER
Måste ju bara ta med den här härliga bilden från julen 2014, lilleman i mysigaste leo-outfiten sådär på morgonkvisten, minns att det var jullov och Vildingarna skulle få prova på att basta för första gången, och vilket hit det var!!!

Join the conversation!

 1. Hej
  Jag måste bara få säga stort grattis till att du är gravid igen, jag har följt dig genom den svåra tiden ni hade i höstas och jag önskar er verkligen all lycka med det nya livet som gror.
  Jag vet inte varför jag ej fått uppdateringar från din blogg då jag följer den, men som sagt bättre sent än aldrig.
  Kul med ditt nya företag hoppas det kommer gå riktigt bra för dig med det.
  Ha en fin dag
  Kram Linda

  SvaraRadera
 2. Hej igen
  Jag och sambon kämpade ju med att få barn men till slut lyckades vi och nu är det bara 16 dagar kvar till BF och vi längtar ihjäl oss efter våran lilla tjej.
  Kram Linda

  SvaraRadera
 3. Linda: Tusen tack rara du för det! Har precis öppnat upp denna igen, har ju flyttat runt en del det senaste året och provat på nya portaler men kände att det är nog här jag hör hemma där hela mitt gamla arkiv finns kvar trots allt, därav kanske du tappat bort mig? :)

  Tack igen för alla lyckönskningar och hoppas allt går bra för er med, 16 dagar, det är ju såååå snart! Kramar <3

  SvaraRadera

Latest Instagrams

© L I V S G L I T T E R. Design by FCD.