NÄR MAN ÅNGRAT SIG

tisdag 17 mars 2015

inredning, interior, sovrum, konst, livsglitter, budskapstavla, live a creative life,


Alltså, det här med portal-bytet var inte riktigt min grej alls!
Trivs inte ett dugg på det nya stället, vilket har mycket med hur man skriver inläggen, SEO ( sökmotoroptimeringen ) är dåligt uppbyggt/krånglig, allt är helt enkelt mycket krångligare än vad det är härinne på blogspot! Bara det att det saknas ett rättstavnings-verktyg...nääää....

Impulsiv och knäpp som jag är, så har jag nu fått för mig att flytta tillbaka hit in igen, kommer försöka hinna organisera om lite i dom gamla inläggen, lägga in nya kategorier osv. Kände egentligen direkt att den nya portalen inte riktigt var vad jag hade förväntat mig, den fungerar bra att ha själva shoppen på men jag trivs inte att blogga dagligen därifrån. Så mitt beslut blir alltså att flytta tillbaka hit in, där jag varit sedan 2008 och ha kvar bara shoppen på www.livsglitter.se så länge, kommer även publicera något inlägg då därinne som "Nyheter" kopplade till mina tavlor. Vad tror ni om det?

Jag känner ialf att en stor sten lättat från mina axlar, måste försöka göra mig av med dom där stenarna som sitter lite fel och tynger ner mig. Vill ju liksom vidare i livet, och då kan man ju inte låta stora stenbumlingar få tynga ner än!!!

När tiden finns kommer jag ändra om lite härinne, trivdes ju så bra med lite marmor som bakrund, samt text och rubrik till vänster, ändra om typsnitt osv. Kanske till och med skriver något inlägg i stil med ( fixa din blogspot ), har ju ändå lärt mig en hel del om den här
plattformen genom åren. Så mina vänner, tills det dyker upp något bättre förblir 
vi kvar härinne! 

Ha en härlig dag nu godingar så hörs vi snart igen!

Join the conversation!

 1. Kul att du är tillbaka och jag tar gärna emot tips om vd som kan ändras här inne. Kram Suss

  SvaraRadera
 2. Jag har haft min blogg på blogspot i alla år och jag skulle inte kunna tänka mig att byta då jag gillar hur det är uppbyggt. Så jag förstår precis hur du menar. Har provat att starta bloggar på andra ställen, men inte kommit överens med de andra portalerna!

  SvaraRadera
 3. Suss: Va roligt! Ja men då ska jag ta och spåna lite på några inlägg ang blogspot och små tips <3

  SvaraRadera
 4. Anna: Kul att du också känner lika som mig, phu! Nä jag trivs nog bäst härinne på blogspot :D

  SvaraRadera

Latest Instagrams

© L I V S G L I T T E R. Design by FCD.