NÄR MAN SNART RESER HEM IGEN

onsdag 26 februari 2014
[ HELLIDENS SLOTT ]
Promenad runt slottssjön 
+

Imorgon packar jag in mig i lilla svarta faran och beger mig hem mot Dalarna igen, känner mig otroligt nöjd med denna vistelse i Tidaholm. Lektionen och föreläsningen med konstfotografen Ann Eringstam var otroligt givande och framförallt inspirerande, många nya tankar och visioner av vad jag vill göra i framtiden har börjat tagit form, idéer som funnits, drömmar som varit svåra att göra till mer än drömmar. Nu känns det som att jag fick en liten vägvisare och lite tips om hur man faktiskt kan gå tillväga för att komma vidare. Är mer taggad än någonsin inför framtiden och vad den kommer föra med sig!

Imorgon väntar ett möte med min mentor, sedan lektion i hur man arbetar mot uppdrag. Efter det ska jag vidare mot Örebro och möta upp min älskade andra hälft innan hon drar vidare mot nya äventyr, vi får mötas på mitten, ta en kaffe, kramas och prata om livet en stund. Sen förstår ni, är min plan att besöka butiken Purelove som för inte så länge sedan slagit upp sina portar i just Örebro. Så kanske lite fina bilder därifrån och nått annat smått o gott får säkert följa med hem, dom har ju finaste Love Warriors som leverantör bland annat!

Hoppas ni haft en fin dag,
Kärlek till er!

Join the conversation!

  1. Härliga bilder du visar...nu väntar man på våren, eller hur;)....idag är det inget vidare väder här förstås ;(...ha det gott!
    Kram bia

    SvaraRadera

Latest Instagrams

© L I V S G L I T T E R. Design by FCD.