ATT RESA BORT EN STUND

måndag 24 februari 2014[ INSTA-PIC ]
livsglitter
+

Äntligen framme i Tidaholm, efter ca 4 timmars resa, jag o lilla svarta BMWn. Avskyr bussar och tåg därav anledning till att jag alltid kör själv när jag reser bort, så nu väntar en veckas studier här på Hellidens slott, världens vackraste skola skulle jag gissa på. Ska försöka hinna med att fotografera lite under veckan så får jag visa er när jag är på hemmaplan igen!

Det är så himla skönt att faktiskt kunna åka bort mellan varven, jag älskar mitt lilla laritstorp, men jag älskar dessvärre inte den lilla by jag bor i. Så att få komma bort och se lite annat av världen, träffa nya människor är som balsam för själen, och så kanske man hinner sakna lilla "berget" en smula innan det är dags för hemfärd igen. 

Nu ska jag leta mig ut till elevhemmets kök och fixa lite kaffe, kan behövas.
Hoppas ni haft en riktigt skön start på nya veckan!
Kärlek till er
+

Join the conversation!

  1. Hej! Hoppas du får en bra vistelse i Tidaholm. Jag gillar din blogg och har lagt till den på Handuniks blogglista. Hoppas det är ok för dig.

    SvaraRadera

Latest Instagrams

© L I V S G L I T T E R. Design by FCD.