NYTT FRÅN ZELECTED BY HOUZE

tisdag 11 juni 2013VAS/LILY/ZELECTED BY HOUZE/JUST NU 129KR

Tittar in en snabbis denna fina och ljusa tisdagskväll för att visa er en dunder fin
vas, kan inte riktigt få nog av ZBH sortiment, snyggt, billigt & med kvalité dessutom. Ångrar inte
en sekund att jag ansökte om att få bli försäljare åt dom, dock hade jag önskat att jag kunde lägga
all tid jag har på att bara få pyssla med inredning, men så ser det inte ut just nu i mitt liv, står lite i valet och kvalet om jag skall fortsätta till hösten eller ej, älskar ju som sagt deras stil och att det är humana priser, inga överpriser bara för att det är ett speciellt märke eller design. Sen att det passar in i min stil av inredning gör ju inte valet lättare, inredningsfreak som man är...fniss...

Tokgillar i allafall att vasen är så pass stor, supersnyggt med ett fång blommor i,
 det lyfter vilket rum som helst som behöver lite snabbt piff!

Beställningar mejlas till mig på:
 livsglitter@hotmail.com

Join the conversation!

  1. Vilka vackra bilder! Och även mycket vackra ting på dem=)

    SvaraRadera
  2. Oh, I am in love :) so nice decor!!! All the best to u

    SvaraRadera

Latest Instagrams

© L I V S G L I T T E R. Design by FCD.