DIY - PALL I HALL

måndag 10 juni 2013

diy, falsterbo, tapet, hall, sprayfärg, pyssel

diy, falsterbo, tapet, hall, sprayfärg, pyssel

diy, falsterbo, tapet, hall, sprayfärg, pyssel
Diy/Do it yourself

Seriöst, har fått nippran på att använda sprayfärg, att jag inte testat på det tidigare i mitt "långa" 23 åriga liv??! Fniss... Pallen var från början i vanlig träfärg, ett loppisfynd för en 20a, helt i min smak, likaså dom svarta hjorthuvudena som är till för barnens kläder, alltid praktiskt att ha krokar i barnvänlig höjd i hallen. Underlättar en hel del...Whooop whoop!

Så inne på Coop bygg haffade jag lite snabbt och smidigt en burk med mattsvart sprayfärg, hem, ut på gårn med pallen i högsta hugg, 5 minuter senare var den klar, fick stå i någon timme för att torka ordentligt. Snabbt och smidigt för någon som har lite dåligt tålamod när det gäller det här med färg, det skall strykas hit och ditt flera gånger osv. Så mjaa, detta var helt klart något för mig. Sprayfärg!

För övrigt älskar jag mattsvart, skulle kunna måla allt i det, men jag försöker behärska mig. Har nog allt tittat på det här pianot vi har i vardagsrummet och funderat både en och två gånger om jag inte skall prova med lite mattsvart, eller griffelfärg, kan man skriva noter direkt på pianot!

~ Någon som vill se hur hallen såg ut från början innan renovering av den skedde? Bli inte mörkrädd nu bara, here we goo, klick klick ~

Join the conversation!

  1. Jag sprayfärgar också en hel del! Man kan göra så mycket med så lite. :) Vad heter tapeten med talgoxarna på? Den är verkligen fin! Och vilken tillverkare är den från?

    SvaraRadera
  2. ÄLSKAR boråstapeten!! Riktigt fin hall.

    SvaraRadera

Latest Instagrams

© L I V S G L I T T E R. Design by FCD.