BABY PINK FUDGE

onsdag 19 december 2012


{ Receptet på dessa godingar hittar ni i min Fudge Frossa i senaste nr av Eloge Magazine }


GOD KVÄLL

Ohhh så underbart, äntligen har nätet kommit tillbaka hit på Laritstorp, så nu har jag mycket att ta igen, botanisera bland alla favvo bloggarna och se vad dom har haft för sig! Massor av juliga bilder håller jag tummarna för, och massor av nya mysiga julgodis recept hoppas jag också på att finna därute i cyber. 

Just nu har jag & min lilla Vilda lite ensam tid tillsammans, lillebror har fått åka med pappa M till Uppsala för operation nr 2. Det är inget allvarligt & det kommer gå så bra så, men man är ju såklart ändå orolig. Men snart så är mammas lilla troll hemma igen.

Mysig kväll på er godingar

Join the conversation!

  1. Funderar på om jag skulle våga mig på dessa godingar och ha som gå-bort-present nu när det är julmiddagar hit och dit.
    kram.

    SvaraRadera
  2. Tess: Super duper bra idé tycker jag! Så sött att ge bort ju!!! =D

    SvaraRadera

Latest Instagrams

© L I V S G L I T T E R. Design by FCD.