SNEAK PEEK HALL & SKÅPET

onsdag 28 november 2012


Först och främst, tack rara goa ni för alla fina kommentarer om den nya designen. 
Det glädjer mig verkligen att ni tycker om den! 
~ Nött & Vackert ~

Min nya kärlek är detta fina gamla skåp, men den stora frågan just nu är vart i huset jag skall ha den. Hallen nere? Hallen uppe? Köket? Sovrummet? Pyssel rummet? Haha ja alternativen är många, och ska jag behålla den som den är? Den är ju väldigt vacker som den är, men ändå dras jag till att renovera den, slippa ner den trä ren, kanske drivveds betsa den, eller måla mattsvart. 

Har har även kikat på liknande skåp med glasfönster i dörren, så himla fint. Men vågar man göra så, såga och sätta i en glasskiva så man ser in i skåpet mån tro? Ska fundera vidare på det här, och ge mig gärna tips och idéer!!!

Nu fick ni se lite av hallen också efter den målats om, väggar och tak uppe är klart, lister skall sättas på plats och fönster skall målas, sen så är hela hallen uppe klar. Efter det är det dags att måla trappstegen och slutligen lilla delen nere. Ska visa er bättre längre fram.

Join the conversation!

 1. Det är fint som det är ! Men ... Drivvedsbetsa lät jättesnyggt!!! Har du gjort det förut, hur hittar jag en sån nyans - vill göra!!!

  Kram / Pernilla

  SvaraRadera
 2. Och gu vilket fint skåp! Och hallen också!! Fint som det är med säkert vackert med ett fönster! Kram!

  SvaraRadera
 3. Att drivvedsbetsa tycker jag låter riktigt snyggt! Det skulle nog jag själv ha satsat på. Men samtidigt är det snyggt som det är redan :)

  SvaraRadera
 4. Men guuuuud va fint du har det och skåpet är mer än ljuvligt!
  Kram!

  SvaraRadera
 5. Härligt skåp!! Jag hade nog målat det blankt svart. Fin blogg du har...första gången jag är här & hälsar på. Krams m

  SvaraRadera
 6. Pernilla: Ja det är ju det, lite tveksam över hur jag skall göra ;) Men det är ju sjukt snyggt med drivveds bets! Ska kolla upp vart man får tag i färgen sen återkommer jag! Kram L

  SvaraRadera
 7. Mig & mitt hem: Jättesnyggt det också, velar lite fram och tillbaka mellan att behålla det som det är, drivveds bets, mattsvart eller blanksvart...hmm =D Tack för titten, roligt med en ny läsare! Kram!

  SvaraRadera
 8. Jag röstar mattsvart! Mäktigt skåp!! Kram

  SvaraRadera
 9. Jag tycker du ska behålla färgen exakt som den är. Otroligt snyggt!

  SvaraRadera
 10. Vilket vackert skåp, så fin färg!

  SvaraRadera

Latest Instagrams

© L I V S G L I T T E R. Design by FCD.