Världens godaste frosting

onsdag 17 oktober 2012

~ Cupcakes från barnkalaset ~

Tooodilooo Godingar!

Här är det fullt upp, massor av To-Do saker på listan, kikar in en liten snabbis ändå bara för att dela med mig av världens godaste frosting, för visst blir man lite sugen på att slänga ihop en plåt med Cupcakes när det är höstväder utanför. Lätt som en plätt är den också att göra, smält bara chokladen och vispa ihop den med florsocker och philadelphia. Jag höftar alltid när jag gör denna typ av frosting men på ett ungefär så borde det vara som måtten nedan. Man får testa sig fram vad man tycker bäst om, mer vit chokladsmak, mindre av det andra!
Hoppas ni haft en bra dag hittills tjejor, ikväll kommer jag skicka in en beställning av Zelected by Houze varor så är det någon som också vill beställa hem nått fint är det bara att höra av sig! Katalogerna hittar ni på zbh.se

Join the conversation!

 1. Wow dom var fina! Bättre än cupcakesen jag och mina vänner försökte oss på i förra veckan.. men övning ger väl färdighet antar jag :) Trevlig kväll!

  SvaraRadera
 2. Hej:) vilka fina cupcakes!
  Hittade något i katalogen som jag velat ha länge nu. Den där ljusboxen i zink "decorate" den får du gärna beställa till mig :)
  Min mail: wodiii@hotmail.com

  Kram Linda Wiklund

  SvaraRadera

Latest Instagrams

© L I V S G L I T T E R. Design by FCD.