När man planerar trapp

fredag 12 oktober 2012


Ja och så var det det här med trappen, vilka färger jag ska välja. Hela trapphuset blir vitt, väggar och tak. Min plan är ju att måla ovansidan av trappstegen i samma gröna kulör som vi har på det rutiga golvet i hallen,   men så hittade jag den här bilden och jag tycker det var riktigt snyggt faktiskt med lite mörkare trappsteg. Ser nästan lite betsade ut, får fundera vidare men det är ju alltid kul att titta runt efter inspiration på hur och vad man kan göra, finns ju så himla mycket som blir snyggt!

Något som jag också gillar är när man skriver texter under varje trappsteg i olika typsnitt och kanske till och med färg fast i samma färgskala, olika nyanser. Supersnyggt! Har ni några tips på snygga trappor så får ni gärna länka, alltid kul att få se vad ni tycker är fint!Hittade även på en svart brandsläckare inne på den här sidan { Shopello.se } som verkar ha allt, blev tipsad om den för några dagar sedan så nu kunde jag ju inte låta bli att kika runt lite. ( Ni får gärna tipsa mig mer, det är alltid lika kul när någon gör det ) Men i alla fall, en svart brandsläckare har jag länge velat införskaffa och det börjar väl bli dags nu när vi skall börja elda i alla kaminer och kakelugn här hemma. 
Join the conversation!

 1. Trappan är jättefin. Vi körde vår i helvit, fint!!!

  Vi har en likadan brandsläckare fast vit. Så snygg! Känns så bra att ha den framme & att den faktiskt passar in i inredningen (lite roligare än den röda hihi) KRAM

  SvaraRadera
 2. Jag köpte en svart brandsläckare hos trygg hansa som har en drive med både brandsläckare, brandfilt och en brandvarnare i ett set för helt okej peng.

  http://trygghansa.shop.crossroads.se/struktur-lilla-brandpaketet-design-svart

  SvaraRadera
 3. Hihi jag har en vit brandsläckare från Jula :) Billig och fin !

  SvaraRadera
 4. Vi köpte en röd tapet till köket, så nu ser man knappt vår röda brandsläckare ;)

  SvaraRadera

Latest Instagrams

© L I V S G L I T T E R. Design by FCD.