När man har ett nytt jobb

torsdag 11 oktober 2012
Tjingeling godingar!

Nu kan jag äntligen berätta för er att jag numera är anställd som inredningsförsäljare hos Zelected by Houze, detta kunde inte passa mig bättre, att få hålla på med inredning är ju bland det roligaste jag vet! 

Så idag anlände alltså 5 stora kartonger med saker, var helt uppe i det blå vill jag lova! Så himla mycket fina saker som faller mig exakt i smaken, vill ha både det ena och det andra. Det jag absolut kommer klicka hem på första visningen är faktiskt ett horn "Buffalo" som jag blivit totalt förälskad i, tänk det ovanför sängen med massor av ruffiga vita och dova smuts färger till. Love it!Vill ni kika i höst/vinter katalogen så kan ni kika in HÄR.
Julkatalogen finns också ute, den hittar ni HÄR.

Härnäst kommer jag ha en startvisning i mitt eget hem, alla som är intresserade får givetvis komma, även du bloggis! Men det går även bra att skicka beställningar till mig via mejlen, skulle någon vara intresserad av det så finns jag på livsglitter@hotmail.com


Är taggad till tusen nu och är så himla glad att jag verkligen vågar prova på det här trots att jag är en ganska så blyg person, men vill man nått så måste man ju våga eller hur? Sedan tycker jag så mycket om utbudet, att det inte är svindyrt som det ofta brukar vara inom homepartyn och att dom verkligen lagt ner tid på att få till en snygg och inspirerande katalog. Tumme upp, verkligen!

Så önska mig lycka till nu med det nya jobbet ;)


Join the conversation!

 1. Stort grattis till dig! Kommer passa dig som handen i handsken! Kram Helena

  SvaraRadera
 2. Vad kul! Har tittat många gånger på deras grejor och katalog! Mycket snyggt!!
  Lycka till:)

  SvaraRadera
 3. Kristin: Ja jag är positivt överaskad att det var så mycket fint som man gärna hade velat klicka hem!

  SvaraRadera
 4. Vadkunnig! Grattis :-) har hittat Lite jag vill ha så ett mail dyker nog upp inom snart hihi! Kram

  SvaraRadera
 5. Roligt skulle där ju stå....dumma iPhone ;-)

  SvaraRadera
 6. Sandra: Tack vännen! haha ja iPhone är inte alltid att leka med när man ska kommentera haha, ibland kan det bli riktigt fel...hihi..

  Va roligt att höra, tycker det är så härligt att det finns fler än jag som gillar deras sortiment! Kram!

  SvaraRadera
 7. Fanns rätt mkt jag ville ha i höstkatalogen...jul är jag inte mkt för...Synd man inte bor närmare dig...då had ejag kommit på homepartyt...

  Grattis fina du.../M

  SvaraRadera
 8. Åh så roligt för dig. Stort grattis. De har så mycket fint. Får väl maila dig om jag skulle vilja shoppa loss =)

  SvaraRadera
 9. Tess: Tack goding! Javisst det går så bra så ;) Kram!

  SvaraRadera
 10. Så roligt! Jag håller min första zbh-visning på söndag, så spännande och roligt. Som julafton när de stoooora kartongerna kommer hem. =)
  Vi får byta tips och erfarenheter med varandra. ;)De har ju så otroligt mycket snyggt! Har haft med mig katalogerna till jobbet och alla "blir till sig i trasorna". ;)

  Kram och lycka till!

  SvaraRadera
 11. Emma: Ohhhh va roligt att höra, ja absolut måste vi det! Vart befinner du dig någonstans? Det finns så himla mycket fint, och det där hornet ska bli mitt!!! Förälskad!

  Kram och lycka till du med, berätta gärna hur det gick!

  SvaraRadera
 12. Men jisses så mycket fina saker ni har!
  Hade nog kunnat shoppa på mig nästan hur mycket som helst och efter att ha bläddrat i julkatalogen längtar jag som en tok efter att börja julpynta

  SvaraRadera

Latest Instagrams

© L I V S G L I T T E R. Design by FCD.