När man separerar

torsdag 14 juni 2012


Kära vänner, nu måste jag tyvärr ta en paus från bloggen på obestämd tid. Det är så att livet är upp och ner just nu, jag och min sambo har bestämt oss för att gå skilda vägar och med 2 barn, hus och allt som hör till så är det en hel del som måste få komma först. Speciellt barnen!

Vi skiljs som vänner, båda känner att det finns inget mer mellan oss. Vi har försök, försökt alldeles för länge och det känns bra att vi bestämde oss för detta innan vi blev ovänner. Som ni kanske förstår så är jag i totalt uppror inombords, vet varken ut eller in, är sjukt stressad över allt som måste fixas. Jag behöver stressa ner nu innan jag går in i väggen på riktigt och för att få detta att funka när jag även har börjat nytt jobb mm så måste tyvärr bloggen få vila tills jag hittar mina krafter igen.

All kärlek till er, ni har gett mig så himla mycket!
Join the conversation!

 1. Anade detta när du skrev ditt inlägg på instagram....Självklart ska du tänka på dig själv och kottarna....Många styrkande kramar Maria

  SvaraRadera
 2. Självklart är det främst dig själv och barnen du ska tänka på i en sån svår tid, det är det enda som verkligen betyder något. Ta hand om er och kämpa på, efter regn kommer alltid solsken.

  SvaraRadera
 3. Styrkekramar till dig och din familj! Kommer bli tomt här i bloggvärlden utan dig! Älskar din blogg, blir alltid så inspirerad!!

  SvaraRadera
 4. styrkekramar till dig!!!! kraaaam

  SvaraRadera
 5. Finaste tjejen,
  Klart du ska fokusera på det viktiga i ditt liv. Bloggen finns kvar när du vill, kan eller behöver den igen. Man går igenom olika faser i livet och livet är en ständig kamp. Jag skickar dig min styrka och massor av kramar till dig och dina små. Tillsammans kommer med dem ska du se att du kommer att komma ut starkare på andra sidan av sorgen och stressen, men det kan ta tid.
  KRAM!!!

  SvaraRadera
 6. Tråkigt att läsa att ni ska separera. Klart du ska lägga all din kraft på att få ordning på allt. Vi besökare kommer finnas kvar och kommer självklart att tänka på dig =)
  Kram // Tess.

  SvaraRadera
 7. Kram!!!
  Förstår, men bloggvärlden blir lite tristare utan dig!

  SvaraRadera
 8. Oj vad tråkigt! Har också en separation bakom mig och vet vad det innebär! Bloggen måste komma sist. Barnen och du först, ta hand om er och eftersom vi följer dig så ser vi när du är redo om du någonsin vill blogga igen, det vet man ju aldrig!
  Ta hand om dig och de dina!! Kramar Helena

  SvaraRadera
 9. ps. hoppas det är OK att jag lägger till dig på instagram. Följ gärna mig Istla heter jag där.

  SvaraRadera
 10. Styrkekramar till dig! Självklart ska du ta den tid du behöver. Ta hand om dig!

  SvaraRadera
 11. Men lilla vän, vad trist att höra. Förstår att du har kaos i ditt inre. Du har en tuff tid framför dig men jag är säker på att du går stark igenom, du verkar vara en mycket stark kvinna.
  All kärlek till dig och till dina små. Hoppas allt löser sig till det bästa!!!
  Stor kram
  Jannike

  SvaraRadera
 12. Nu förstår jag varför det har varit glest mellan inläggen.
  Tråkigt att höra, har själv 2 småbarn och förstår att tiden inte räcker till, till bloggandet. Vi läsare finns här när du känner för att komma tillbaka igen. Ibland behöver man ventilera sina känslor(vilket jag oxo är dålig på)..men det kanske blir i en helt annan blogg ;). Kämpa på!
  Kram/ Malin

  SvaraRadera
 13. En stor styrke kram från mig..hoppas ändå att det blir bra för er alla även om det är en stor omställning..Gabriella

  SvaraRadera
 14. Ett klokt val, fokusera på dig själv och barnen. Vi finns kvar här när du känner att tiden och lusten återvänder. Tänker på dig och sänder en stor varm kram. Allt har en mening även om det kanske känns lite konstigt att tänka så. Men oftast brukar det komma något gott ur det som till en början kan vara väldigt jobbigt.

  Kram finaste!

  SvaraRadera
 15. Tänker på dig gumman! Du gör helt rätt, fokusera på det som är vitkigt och hasta inte in i sådant som stressar eller lägger mer börda på dina axlar! Säg till om det är ngt jag kan göra, du vet vart du finner mig! Varma Kramar Mary

  SvaraRadera
 16. Tänker på dig gumman! Du gör helt rätt, fokusera på det som är vitkigt och hasta inte in i sådant som stressar eller lägger mer börda på dina axlar! Säg till om det är ngt jag kan göra, du vet vart du finner mig! Varma Kramar Mary

  SvaraRadera
 17. Lycka till med allt. Det kommer att bli bra till slut. Kram Pernilla

  SvaraRadera
 18. Varma kramar finaste. Vi finns här när kraften återvänder. Ta hand om dig! <3 <3

  SvaraRadera
 19. Styrkekramar till dig vännen ♥

  SvaraRadera
 20. Åh... förstod ju nästan det när jag såg din bild och text på instagram. Vad jobbigt. Hoppas ni får allt att funka så bra som det kan och att ni alla får må hyfsat genom det hela.

  Många kramar!/ Anna

  SvaraRadera
 21. Åh så tråkigt!!! Låt det ta den tid det tar, kram på dig!

  SvaraRadera
 22. Hittade en väldigt passande inredningspryl till både dig och dina bloggvänner, kolla in hemsidan ------> www.stpria.com ... Ha en fin dag!!!!

  SvaraRadera
 23. Kram Gumms.... Ni som är så underbart goa.. Kanske tiden ger distans... Men jag om någon vet ju, har ju gjort samma resa själv. Stor varm kram till er båda och gosklimparna... <3

  SvaraRadera
 24. Allt har sin tid, heter det och det stämmer faktiskt. Ta nu väl hand om dig och barnen. Gläds åt att ni skiljs som vänner, det underlättar livet.
  Kram på er

  SvaraRadera
 25. Alltid tråkigt när sånt händer men vad skönt att ni är vänner. Tänker på dig och hoppas att det ordnar sig. (Svårt att skriva sånt här för inget känns bra men ville bara lämna en kram)

  Kram

  SvaraRadera
 26. Så tråkigt att höra! Du har så fin blogg. Ta hand om dig, kram Anna

  SvaraRadera
 27. Stor kram med massa ork, energi och värme i.

  ta hand om dig och barnen.
  Kramar L

  SvaraRadera
 28. Glad midsommar på dig med vacker!! <3

  SvaraRadera
 29. Ville bara titta in och ge dig en stor kram ♥

  SvaraRadera
 30. Tänker på dig.
  Hoppas allt ordnar sig till det bästa.
  Du och barnen är viktigast,allt annat kan vänta.
  Vi finns alltid kvar =)

  Kram Thess

  SvaraRadera
 31. Hej gumman.... Vad tråkigt att höra :(! Eller kanske inte... Kanske livet ger dig mer energi nu när ni går skilda vägar och och kraften till att försöka och energin det tar att leva i ett förhållande som inte är bra försvinner.
  Stor kram till dig och ta nu hand om dig och barnen <3

  SvaraRadera
 32. ta hand om dig!<3 hoppas allt ordnar sig till det bästa! och att du finner kraften igen! krama om dina älskade gullungar och strunta i allt som är oviktigt! hoppas verkligen att du klarar att resa dig igen. många kramar till dig.

  SvaraRadera
 33. Kikar in och upptäcker att jag missat helt vad som pågår i ditt liv.. så här kommer massa kramar till dig/er, vi finns här igen när du vill/orkar <3

  Kraaam

  SvaraRadera
 34. All styrka till dig. Det kommer att bli bra. Var själv i samma situation för ett år sedan. Kom ihåg att du alltid gör det som är bäst för dina barn. ALLTID. Ha inte dåligt samvete. Styrka till dig.
  http://blogg.folkbladet.nu/johannakaffepanna/2012/05/29/483/

  SvaraRadera
 35. Hoppas det löser sig på allra bästa sätt för dig och din familj. Allt har en mening i livet och förhoppningsvis kommer det något bra ur detta också. Stor kram!

  SvaraRadera
 36. Ta hand om dig och kom tillbaka när du orkar kram Diana

  SvaraRadera
 37. Styrkekram!!!
  Passar på att tipsa om bloppis för dina läsare när jag ändå är här.

  /Malin

  SvaraRadera
 38. Hej!
  Jag är ny i bloggvärlden = nya tjejen i plugget, jag har en inredningsblogg som jag verkligen älskar. Men jag har nästan inga läser ännu.. Hur gör man? Om du skulle gå in på min blogg och lämna lite feedback, skulle det betyda massor. Vad kan jag göra annorlunda? Vad kan jag göra mer av?
  / Krya på dig, Stor kram och tack för en inspirerande blogg

  SvaraRadera
 39. Hej Hej, Mellan 14.00-16.00 uppdateras Relationer&Sex kategorin med '' Det betyder dina sexdrömmar'' DEL 1 & Del 2

  Hoppas att du kommer in och läser:)
  Önskar dej en fortsatt bra dag.

  SvaraRadera

Latest Instagrams

© L I V S G L I T T E R. Design by FCD.