Laxpaj

tisdag 5 juni 2012


En nyttigare paj recept hittade jag på häromveckan, och jag var ju bara tvungen att prova.
Snabbt, enkelt & jättegott blev det!

Middagstips till er, och receptet hittar ni HÄR.

God kväll Girls!

Tack, tack, tack för allt fint ni skriver och ger mig. Har känt mig ganska låg några dagar, men gjort så gott jag har kunnat för att det inte ska lysa igenom i inläggen. För vem blir glad av att läsa deppiga inlägg? Nej fy då, jag känner att jag måste få tillbaka en del av mig själv, finna inspirationen igen till allt det där jag vill och inte bara låta tiden rinna iväg. Det är så mycket jag vill...

Ska bara försöka lista ut i vilken ände jag skall börja i, vilket stup ska jag först kasta mig utför. Om det blir nu, snart, eller om ett år, det vet jag inte. Men det jag vet är att jag kommer att kasta mig, för jag tror och måste tro att kämpar man och vill något så går det. 

Allt går bara man ger sig sjutton på de, eller hur girls?

Nu pepp, pepp, peppar vi varandra att följa våra innersta drömmar, 
det enda sanna är att följa sitt hjärta.

Join the conversation!

  1. Hang in there!
    Klart det går. Du får smala lite jävlaranamma så reder det sig.
    Massor av styrkekramar!

    SvaraRadera

Latest Instagrams

© L I V S G L I T T E R. Design by FCD.