Sneak Peak Arbetsplats

onsdag 4 april 2012

För ett tag sedan fixade vi en arbetsbänk från IKEA, ni kan se det HÄR.
Nu har jag äntligen fått lite tid att piffa och göra det bekvämt för mig, alla pennor, penslar och diverse saker får rymmas här. Även saker som inspirerar och sådant jag själv tycker är vackert.
En liten plats för Iphonen såklart ;)


Imorgon kommer jag visa er lite mer helhets bilder, vet att visa vill se sådana också.

Ni kanske har märkt att bloggen har saktat ner lite, jag har helt enkelt väldigt fullt upp, bättre tider kommer.
Hoppas allt är bra med er, massor av kramar från mig!


Join the conversation!

 1. Ojoj så tjusigt de ser ut :) Hade vart kul ja att se nån helhets bild.

  Kram Emilia

  SvaraRadera
 2. Oj vad fina bilder!!Renen har jag med, han är så fin! Vilken underbar tapet! Måste fråga, jobbar du som sjuksköterska och läser till barnmorska?? Tänkte eftersom du just nu inte var sugen på vården, utan vill jobba mer kreativt!! (tänker isåfall samma som du)!
  Ser fram emot mer bilder!
  Kram Helena

  SvaraRadera
 3. Helena: Jag läser till USKA, men siktar mot antingen barnmorska eller läkare, dock tror jag att jag kommer ta en paus efter denna utbildning för att hålla på med något kreativt. För att sedan utbilda mig igen ;)

  Kram!

  SvaraRadera

Latest Instagrams

© L I V S G L I T T E R. Design by FCD.