När våren känns inomhus

tisdag 3 april 2012

Ja inne känns det i alla fall som vår, det kan man inte säga att det gör utomhus.
Var och varannan dag vaknar vi upp med kyla och snö...burra!
Men snart så, det är ju för sjutton april redan!!!

Någon som blev lurad på första april?


Har påbörjat den nya kursen idag, och om några veckor går jag ut på min andra praktik. Tänk att i november då är jag klar, det ska bli fruktansvärt skönt faktiskt. Kommer ta en lång paus från allt som har med vård att göra, det känns så just nu. Jag vill utvecklas mer i det kreativa, få skapa, måla, fota, kanske söka till något konstfack. Ja, jag vet inte än. Men det är mycket som snurrar i mitt lilla huvud.

Ser att ni börjar bli lite fler här inne, så roligt, blir verkligen jätteglad över att så många följde med i flytten hit till den nya sidan. Och välkommen måste jag få säga till er nya, hoppas ni kommer trivas.


Håller på och pillar lite med en ny design, i och med att jag kommer starta en bakblogg på en annan portal så kommer
den bli sådär socker sött och pastellig. Så mina tankar går lite till hur jag ska ha det här inne, den stora biten kommer ju vara Inredning, foto & kläder som mer och mer har blivit ett litet intresse. 

Ja vi får la se vad jag kan hitta på!


Join the conversation!

 1. Jag trivs bra här inne på din blogg =) och det ska även bli spännande med din nya blogg. Äter du fortfarande enligt lchf? Hoppas på några sådana recept, då jag själv gör det. Fast det är hur som helst alltid roligt med fina och läskande matbilder =).

  SvaraRadera
 2. Ja hu, vissa av de senaste dagarna har varit bäst inne.
  Va fina de blev förresten lampskärmarna. i like. Jag har inte hunnit på någon loppis än, eller jo... men den var tydligen inte i söndags utan på annandagpåsk... svårt att fynda på en tom parkeringsplats ;)
  Kramar i vårkylan!

  SvaraRadera
 3. kommer in en sväng för att önska dig glad påsk, hoppas vädret blir lite bättre i våran region än vad den är nu=(
  Kram och må så gott!
  Gabriella

  SvaraRadera
 4. Åh vad spännande med en blogg till!!! Och det blir kul att se designen här sen! Du kan verkligen det där! Kram!

  SvaraRadera
 5. Det är så roligt att följa din blogg :)
  Va kul att du ska börja med en bak blogg, låter spännande :)

  Kram Emilia

  SvaraRadera
 6. SÅ härligt!! Härligt med en ny blogg!
  Ha en fin påsk!!
  KRAM!!

  SvaraRadera
 7. Hej fina du!

  Tycker mycket om din blogg och har den nya i min läslista.
  Jag arbetar som chef inom vården och läste precis din kommentar om att du nog inte ska börja jobba direkt, utan satsa mer på dina intressen. Vill bara tipsa dej om att det är ganska bra att börja jobba när du är nyutbildad, för som arbetsgivare kan man reagera lite på för långa uppehåll ( särskilt när du är "ny-exad"). Ett litet tips i all välmening :) Keep up the good work!
  /E i Gbg

  SvaraRadera

Latest Instagrams

© L I V S G L I T T E R. Design by FCD.