Skumt fotografi, ser ni något mer?

onsdag 7 mars 2012

Här nedan kommer jag visa en bild av något min farmor tog
fram ur tt av sina fotoalbum för något år sedan, det är något konstigt med bilden.
Jag kan se två saker, varav den ena är riktigt skum. Jag kommer så väl ihåg när hon tog fram kortet, och jag såg direkt en sak, den skumma saken. Men det tog lång tid innan jag såg det andra som var det självklara i bilden.

Vad ser ni?


Detta är alltså ett riktigt fotografi, jag ska höra med min farmor om historien bakom
det hela så återkommer jag.


Follow Me on Pinterest

Join the conversation!

 1. ser ut som en stor gubbe alldeles nedanför farbrorn med hatt sen ser det ut som en sitter och kikar fram på dmaens högrasida i armbågs höjd...väntar med spänning på vad du ser..kram gabriella

  SvaraRadera
 2. Åh vad intressant. Väntar med spänning jag också.

  SvaraRadera
 3. vilken rolig bild! Det skumma måste ju va den där gubben som likar karl von linné, och den övriga bilden ser ut att vara på några gammaldags soldater.. Spännande o se om man har rätt!

  SvaraRadera
 4. Ser ett huvud, som faktiskt liknar Karl von linne ja. Skumt :/
  Men undrar ju såklart även va det är du ser för nåt:)
  Kram Emilia

  SvaraRadera
 5. Jag ser två ansikten.. Ett väldigt tydligt och ett där man anar en näsa...

  SvaraRadera
 6. Nej men hua vad läskigt.
  Ser ut som två personer på själva bilden men sen att en man med vitt hår seglat in och gästspelat.
  Häftigt!
  Vi har en bild på ett av fönstren på huset innan vi flyttade och på det ser det ut som att det står en ung flicka och tittar ut.
  Kram!

  SvaraRadera
 7. Ja det är ju det vita "ansiktet". Dock är bilden väldigt otydlig, en skarpare bild hade gjort det lättare att se själva fotografiet i sin helhet. Det är väldigt blurrigt.

  SvaraRadera
 8. Ärligt talat! Först såg jag ett stort vitt ansikte i knät på mannen som sitter ner. Sen kollar jag upp igen och då ser jag ett barn som sitter i knät på fabrorn. Kolla ner i datorn och upp igen..och nu e det där ansiktet där igen..men kan för mitt liv inte se barnet! :S Så konstigt! PLus att det ser ut som ngn slags soldat/gubbe längst till höger bakom kvinnan.. Du skrämmer mig Louise ;)

  SvaraRadera
 9. Ja det där var då verkilgen ett underligt fotografi, synd att man inte har möjlighet att se det i verkligheten för det är ju som någon tidigare sa...En aning grumligt, men det är ju också ett mycket gammalt fotografi va? :)
  En aning läskigt och kalla kårar framkallande är det med :O
  Lika så som många andra så ser det ut som ett större mans ansikte har glidit in nedanför mannen och kvinnan (om jag nus er rätt och det är en man och en kvinna?)
  Men sedan är det kanske den där näsan som också har fastnat på bilden som jag gissar inte var meningen att den skulle vara där ;)

  Men det ska blir roligt att höra vad din farmor har att säga om foto och dess historia :)

  Kram

  SvaraRadera
 10. Camilla: Fotografiet är väldigt gammalt och det går nog inte att få det skarpare och mindre blurrigt än så.

  SvaraRadera
 11. Angelica: Haha, ja det är lite mysko med dessa gamla bilder. Ohh har du det, kan du inte lägga upp det? Hade ju vart sjukt spännande att få se!!!

  SvaraRadera
 12. Erika: Ja det är ett mycket gammalt fotografi, spännande att få läsa alla era "syner"..hih..

  SvaraRadera
 13. Nu har även jag hittat hit.

  Jag ser en familjebild tagen för länge sedan.
  Pappa sitter med en baby i famnen som ser ut att vara klädd i dopkläder. Mamman står upp till höger. Vilket är väl ovanligt i sig. I bilden ser man också en äldre mans ansikte.

  SvaraRadera
 14. Pernilla Engvall7 mars 2012 kl. 15:50

  Ingen som ser hunden ?

  SvaraRadera
 15. Vilken underbar blogg! Vad duktig du är!

  SvaraRadera
 16. Vilken mysko foto!
  Jag ser iaf en man och en kvinna tror jag? Sen ser jag en man i bilden som ser ut som Carl von Linne. Uppe i backen? såg jag först en man som gick som sen försvann?!

  Kramar

  SvaraRadera
 17. Nej, vad sjukt!
  Först trodde jag bilden var dubbelexponerad, för jag såg bara Linné-gubben och lite diffust de andra människorna. Men nu läste jag inläggen och gick tillbaks till bilden igen och då först såg jag barnet! Men ibland "försvinner" det... Riktigt skum bild!

  SvaraRadera
 18. OJ, vilket kul foto! Ser ett barn och en farbror tydligast. Och såklart Karl von linné gubben mitt i! ;) men vart ser ni en kvinna?

  SvaraRadera

Latest Instagrams

© L I V S G L I T T E R. Design by FCD.