Tips - Macarons

fredag 17 februari 2012

Hej fina!

Lite macarons gjordes häromdagen, kan tipsa om att receptet i Mia Öhrns bok
Macarons, Cupcakes & Cake pops har ett av dom bättre recepten.
Och det är inte så fasligt krångligt heller då man inte behöver göra en sockerlag.
Bara att svänga ihop..eller..ja..typ!


Försökte faktiskt få till en video där jag visar hur man gör..men..ja..vad säger man. Den blev verkligen inte bra. För det första så stog jag där och skulle försöka berätta vad allt var, sen fastna jag på mandlarna..örrhmm..vad heter det nu igen..och lite mer örrhhmmm.. Nej det skulle inte bli riktigt bra..fniss..
Kanske försöker mej på en nästa gång, kanske har hunnit bytt kamera då också till en som har videofunktion kanske till och med. Fint som snus skulle de va, inte för att jag gillar snus men det lät ju bra ialf.


Här har vi boken, love it.

Join the conversation!

 1. Så smarrigt det ser ut!

  Ha en underbar helg!

  Kram Maria

  SvaraRadera
 2. Ser kanon goda ut! Jag har oxå testat hennes recept och jag fick inte till mina. Dem lixom sprack. Jaja jag har ju ett fungerande koncept och man får helt enklet hitta sitt sätt att baka dessa "monster" ;-)
  Kram

  SvaraRadera
 3. VardagslyX:haha ja absolut! Dom kan allt spela många spratt, men detta och Call me cupcakes recept är dom som fungerat för mej. Kram!

  SvaraRadera
 4. Vilken fin bok. Den har jag inte sett förr.

  Det ser fantastiskt gott ut i alla fall:)
  Kram Susanne

  SvaraRadera
 5. Å, så avis jag blir! Jag har inte vågat mig på detta konststycke än, har hört att det ska vara så svårt plus alla saker man behöver ha... Jag är mer en "Vispa-go"-tjej! Men jag har lovat mig att våga mer under 2012, så även inom bakning!!

  Men jag får nog fixa boken innan, kan behöva all hjälp man kan få, tror jag ;)

  SvaraRadera
 6. Svar: Så himla roligt att höra, tusen tack :D Ha en fin helg ♥

  SvaraRadera
 7. Hej vännen! Såg din kommentar om blogg.se och att byta dit. Alltså blog.se är enkel tycker jag, men å andra sidan har j ag lite annat att jämföra med. Den har dock vissa begränsningar/funktioner som jag stör mig på men det finns mkt tips å tricks på nätet hur man kan förändra sin blogg och ändra utseendet utifrån blogg.se's portal.

  Har provat hennes recept och håller med om att de är enkla. Tycker inte macaronsen blir så fina dock...de får ingen hög fot som jag vill ha. Superfin var du i tunikan, känner att jag vil ha den själv. Me love!

  Har haft så sjukt mkt att göra senare veckan, plus varit lite krasslig, ska försöka jobba lite på bloggen under helgen!

  Kram finis

  SvaraRadera

Latest Instagrams

© L I V S G L I T T E R. Design by FCD.