Att längta till sommaren

fredag 17 februari 2012

Bilder från i somras, från uteköket på balkongen. Där man bakade smarrig key lime pie i ljuvlig värme & eftermiddags sol. Fy så jag längtar, älskar sommaren. Njuter varje morgon när jag får öppna upp alla dörrar & andas in sommar. Och kvällarna som tillbringas i trädgården, den där doften på sommarkvällarna den är oslagbar. Och regn mot asvalt..ohh..så jag längtar!


Ja och i somras så hete ju bloggen livsglitter, dumt nog böt jag..osis..
Som ni kanske märkt, ni som följt mej länge så har jag svårt att bestämma mej. En sak kan kännas bra just nu men inte om 2 veckor..fniss..Men just att jag böt bloggnamn till det jag har nu, det vetitusan hur jag tänkte. Ev flytt kommer kanske ske, jag vet inte riktigt än. Men jag lovar att jag ska tala om för er innan jag gör något..drastiskt?!...


Älskade porslins sked från Greengate.


Vackra blommor från min M.


Och ännu mer söt i form av pastelligt rosa porslin, love it!

Nu får ni ha en skönt fredags morgon, hoppas jag kunde ge er en liten gnutta känsla av våren & sommaren som kanske snart är här..Vi hoppas det går fort, eller hur?

Kram L

Join the conversation!

 1. ÅH jag älskar pajen!!1 Så god! :-) kram

  SvaraRadera
 2. Å en favvopaj! Gissa om jag åt den många gånger i Florida i påskas!? Jag menar det är ju ändå Floridas specialitet:)

  Gudomligt fint med all pastell i ditt hem också!
  Kram Susanne

  SvaraRadera
 3. Och längtade man inte innan... ;)
  Hjälp vad härligt det ser ut!!!

  SvaraRadera
 4. mums vilka underbara och goa bilder du bjuder på idag♥
  Kram och ha en härlig helg
  ♥Gabriella♥

  SvaraRadera

Latest Instagrams

© L I V S G L I T T E R. Design by FCD.