Wanties - Buddha & muggar

måndag 2 januari 2012

Har hittat ett så vackert halsband, jag är verkligen inte en sån som tycker om att ha smycken, men detta var något alldeles utöver det vanliga. vackert. 
 {Halsbandet hittar ni hos Perlanliving}


Dessa muggar är något som garanterat kommer få flytta in i mitt kök, nu ska vi bara fixa upp lite fler hyllor!
Dessa hittar ni också inne hos Perlan!

Just nu är det något vajsing med facebook sidan, går inte att lägga upp länkar med bilder i. Trist. 
Ska försöka hinna kolla upp vart problemet ligger!

Kram på er!

Join the conversation!

 1. (nu blir det en hel uppsats som svar här men..) Ja, nej jag rekommenderar dig inte alls att köpa 50mm 1,8.. Ska man fota mer seriöst är objektiven jätteviktiga! Du ska absolut och under inga omständigheter skaffa dig en dyr kamera och skitobjektiv. Det kommer inte att ge bra bilder. 550 är ju efterföljaren till min kamera 400D. Men jag har haft min länge och det har varit min startkamera så för mig är det dags att skffa en ny snart. Men jag har tyckt att den fungerat jättebra tillsammans med bättre objektiv. Du tänker helt rätt när du satsar på en bra kamera (550 kan ju filma i HD också!) och satsa på bra objektiv istället. 50 mm 1,4 är toppen för porträtt på dina barn, självporträtt, husdjur..lite miljö. Jag har det som mitt standardobjektiv. Fråga om du vill ha tips på bra objektiv, annars finns det enormt mkt bra info om man söker runt på nätet lite.

  Kram Mary (och ja, visst var min nya kärlek helt underbar! ;))

  SvaraRadera
 2. Givetvis menade jag "satsa på en bra men något enklare kamera och riktigt riktigt bra objektiv". Gäller att hålla tungan rätt i mun :P

  SvaraRadera
 3. Mary: Det är bra med uppsatser ;)

  Okej tack så jättemycket, då vet jag att det inte är något att satsa på. Vill ju helt klart ha det man kan prestera bäst med, för det hänger ju mycket på den som står bakom kameran också ;)

  Jag vill gärna ha tips på objektiv, har läst som en toka om lite alla möjliga men tycker att det står oftast både bra och negativa saker. Jag vill ha ett objektiv som ovan, som man kan ta på barnen, porträtt osv. Gärna så att det blir en fin oskarp bakrund. Sedan vill jag ju ha ett objektiv som passar när man fotar inredning, både detalj och större bilder på hela rum tex. Alla tips jag kan få är bra!

  Tack igen!

  SvaraRadera
 4. Älskar porslinet, så himla fint!!! KRAM

  SvaraRadera
 5. Sandra: Ohh javisst är det <3 Kram!

  SvaraRadera

Latest Instagrams

© L I V S G L I T T E R. Design by FCD.