Vardagslyx - Semlor

fredag 20 januari 2012


Fredags semlor, det var allt för länge sedan det bakades semlor här hemma. Gjorde som vanligt efter Leilas recept som jag tycker är riktigt bra, det blir saftiga och goda semlor. 
Sugen på att göra semlor? kika här för att komma till receptet.


En liten sak som jag nästan alltid andvänder när jag ska spritsa ut saker med och jag inte har tex spritspåsar hemma är denna söta lilla grej, den kommer från Tupperware som jag förövrigt är lite smått förälskad i. Ialf så finns det 5 olika munstycken med olika mönster, plus att man kan förvara den i kylen med innehållet i. Klart för att spritsa tex dagen därpå! Lovely!

Nu ska jag snart följa med en vän till självaste Kupolen i borlänge, ska bli riktigt skönt att få komma utanför dörren ett tag. Ha en fortsatt fin dag så syns vi ikväll när jag ska visa er som var intresserade av skåpen.
Kram

Join the conversation!

 1. nej vad gott det såg ut, borde få ett "baka semlor-ryck" snart :P

  SvaraRadera
 2. Åh, vad härligt goda de ser ut. :)
  blir sugen att baka jag med.

  SvaraRadera
 3. Mums! här blir det cupcakes...
  tack så otroligt mycket för koftan... den blev perfekt! =)
  ha en underbar helg
  kram sara

  SvaraRadera
 4. Mums med semlor, kanske bakar några till söndagsfikat.

  SvaraRadera

Latest Instagrams

© L I V S G L I T T E R. Design by FCD.