Tolix

torsdag 5 januari 2012

Tänkte höra lite med er, vet ni några bra sidor där man kan få tag på tolix stolar?
Tycker det är galet snyggt och ska ge mej ut på jakt efter som billigaste.

(bildkälla kerstislykke som förövrigt har det där hemmet jag vill ha..fniss..)Join the conversation!

 1. Reforma har bra priser men liknande stolar, till betydligt bättre pris. Dock ej Tolix, och jag har inte sett dom live.

  http://www.reformasthlm.se/

  Lycka till!

  SvaraRadera
 2. Har inte indiska en variant?

  SvaraRadera
 3. Maja: oho har dom det, ska kika upp det! Tack!

  SvaraRadera
 4. Hej! Jag har nyss köpt på mig 6 st vita tolix och jag äääälskar dom ;)helt klart värt varenda krona. Jag ringde runt till massor av butiker i sthlm (själv bor jag i hudiksvall) som enligt deras websidor skulle ha dessa stolar. men de enda som inte hade en evighets leveranstid på flera månader var länna möbler. Stolarna kom på nån dag bara , fraktfritt och till dörren :) jag fick betala 2090kr st.

  Hoppas du hittar några för de är underbara!

  Lycka till!

  Hälsningar Annika

  SvaraRadera
 5. På stolar från Reforma STHLM har jag fått vänta 3 månader (!!!) fast de har lovat att skicka de inom 3-5 veckor. Rekommenderar inte alltså... och deras kundtjänst fungerar INTE heller.

  SvaraRadera
 6. Samma här, har väntat i tre månader o väntar fortfarande på stolar från Reforma STHLM:-((. Riktigt dåligt!! Skulle ha kommit för fem veckor sen, börjar inse att ja aldrig kommer få dom... Kundtjänsten fungerar inte heller, svarar inte på telefon eller mail!!

  SvaraRadera

Latest Instagrams

© L I V S G L I T T E R. Design by FCD.