Sovrum & en uppbränd kaffebryggare

torsdag 19 januari 2012


Visar er lite pics från sovrummet denna sköna torsdag, just precis nu sitter jag här i sängen och pluggar så det ryker ur öronen snart. Tänkte precis gå ner och göra lite kaffe, men vet ni vad? Kaffebryggaren brann faktiskt upp igår kväll..mindre rolig historia men jag berättar den ändå.

Först och främst, ställ aldrig en kaffebryggare på spisen och vrid på fel platta..det..kan sluta riktigt illa om vi säger så. Hörde bara ett poff, och på 2 sekunder så gick det en tanke genom huvudet att tänk om jag satt på fel platta..Ooopps.. och jovisst hade jag väl det, där står våran kaffebryggare och brinner för glatta livet. Tur att jag hade min käre moder här på besök, själv fick jag lite kortslutning i hjärnkontoret...Vad gör jag? hur släcker man? Fick tag i en kastrull full med vatten och kasta över, och sen upptäckte jag att sladden till kaffebryggaren sitter i kontakt uttaget..Ooopps igen, vatten och el? 

Det gick ialf bra, vi fick ta ut barnen och öppna upp alla fönster och dörrar för på hela nedre våningen spred sej en tjock grå dimma som riktigt sved när man andades in. Och det konstigaste av allt var att brandvarnaren inte satt igång, så nu ska det införskaffas brandsläckare och nya brandvarnare.

Oj så jag babblar, nu måste jag tillbaka till etikens värld.
Ha en fin dag ni fina

Join the conversation!

 1. oj vad läskigt!!! Vi fick en brandsläckare med lägenheten vi flytta in i som tur är.

  SvaraRadera
 2. Så Underbart fint! Hoppas du får en fin dag!

  SvaraRadera
 3. Tack så himla mkt! Har ju bara haft igång bloggen en vecka, men hoppas att jag kommer utveckla dem:)

  Nej men vad läskigt! Lät som ngt jag hade kunnat göra iof:) Speciellt att glömma dra ur kontakten:P Skönt att det gick bra iaf!

  Himla fint sovrum:) Du har lyckats kanonbra med inredningen där!

  SvaraRadera
 4. Jenny: usch ja, det var läskigt som sjutton!!

  SvaraRadera
 5. Fy vad otäckt :S
  Tur att det gick bra och att du hade mamma där som hjälp.
  Ha en bra dag.

  Kram Thess

  SvaraRadera
 6. Jag har gjort precis samma sak... När jag bodde i min lilla etta hade jag kaffebryggaren på spisen och råkade smälta ner den samtidigt som jag kokade kaffe... Det är något med plaströk och brandvarnare man ska ha två typer av brandvarnare för att vara på säkra sidan.
  PS jag har nyss hittat din fina blogg genm att söka på Ewa i Walla!

  SvaraRadera
 7. Sofia: Ohooo, ska kolla upp det där med brandvarnare! Tack! Välkommen hit ♥

  SvaraRadera
 8. Åh fy vad otäckt! Vilken tur att ni var där så att ni märkte vad som hände innan det blev värre! Läskigt att du kastade vatten på den också, men ibland går ju huvudet i baklås när man blir rädd...

  Ha en fin torsdag :)

  SvaraRadera
 9. Oj fy. Tur att det gick bra till slut. Ha en fortsatt fin Torsdag.

  SvaraRadera
 10. På landet: Ja vatten var nog inte det smartaste, men jag hade inget att kväva det med heller till hands så första bästa lösning. Är glad att det gick bra och att väggen klarade sej från bränmärken!

  SvaraRadera
 11. ojoj då! läskigt! tur ni var hemma ialla fall och att det inte blev värre...
  näe man ska aldrig ta vatten! då blir det rök och det kan sluta med att man måste sanera istället...
  i köket är det jättebra med en brandfilt! bara att slänga över och kväva elden istället!
  ett tips!
  pappa är brandman och jag har varit med om det värsta så jag vet!
  ha en underbar dag och jag väntar förtjust på paketet...=)

  SvaraRadera
 12. Usch då, tur att det gick så väl!

  SvaraRadera

Latest Instagrams

© L I V S G L I T T E R. Design by FCD.