Lite saker på G

onsdag 18 januari 2012


Ni får ursäkta för dålig uppdatering här men just nu är det full rulle, plugg, barn och massor av hemligheter som ska sättas i verk. Hoppas ni haft en riktigt mysig dag så hörs vi snart igen.

Kram!

Join the conversation!

 1. Himla mysig blogg=) Spännande med projektet!

  SvaraRadera
 2. Ja det är inte lätt att hinna med allt man vill göra.

  SvaraRadera
 3. Hihi då har vi båda hemliga & roliga projekt på gång. kram

  SvaraRadera
 4. Spennende med noen prosjekter:D Nydelig blogg du har!

  SvaraRadera
 5. sv; Det är ingen fara sötis! Mitt syfte var att beröra, skaka om och inspirera att ta tag i drömmar och mål. Ta vara på livet, det kan vara slut imorgon. Så om jag kunde beröra dig så är jag överlycklig!! Det sjuka är att jag liksom förträngde den där oroskänslan jag hade inom mig..inte kunde det vara något allvarligt..eller? Du vet, sådär som man är. Men jag har haft tur. Är helt återsätlld och mår bra, jobbar på, bakar, pysslar och har nästan mer energi nu än innan. Har en ny uppskattning för livet som jag är överlycklig för!! Ja, jag fick reda på orsaken. När man utvecklas som foster i mammas mage är det många av oss som får små blodkärl som inte riktigt är utvecjlade som de ska..lite msisbildade kan man säga. Många av oss har det, men i en tumme, en lilltå eller kanske i en axel. Där gör de ingen skada. Min hade tyvärr bestämt sig för att lillhjärnan, det är ett bra ställe. De där blodkärlekn beter sig inte som normala blodkär och har en tendens att "lödas igen" av sig själva vilket mitt gjorde. Då kunde blodet inte strönmma tillbaka från hjärnan och jag fick 3 små infarkter på 2 x 2 cm stort område där min hjärnvävnad dog. Jag hade svår yrsel från början med med sjulgymnastik och mkt sömn har min hjärna läkt ihop helt och hittat nya vägar kring skadan..jag är därför inte längre yr (vilket jag var första månaderna efter skadan). Ha en fin kväll du med, ta vara på din härliga kreativitet Louise...jag ser fram emot att få ta del av den framöver!! Kram <3 (ang klänningen. Den var i strl M, färg Dirt, andra sorteringen som sagt. Priset var 3500 och så 60% nedsatt på det då...vilket resulterar i slutpris på 1400) :) De ahde en kvar på lagret. Det är inte ngn bytesrätt på den dock)

  Hemligheter...FFS kvinna!! Jag är ju sjukt nyfiken!!

  SvaraRadera
 6. Tummen upp för hemligheter! :)

  SvaraRadera
 7. sv; Mmm...bra fråga. Vad brukar du ha annars i storlek?. Dem var inte liten i storleken iaf. Jag kan alltid be dem mäta omkretsen kring bysten, det är väl det som är viktigast. Hon sa att den ska sitta lite slappt, inte supertight men det beror väl på vad man gillar tänker jag. Av det jag sett av dig på bloggen så tror jag den är för stor men det e ju svårt att säga eftersom jag inte träffat dig IRL.. :P

  SvaraRadera
 8. Mary: Springer och hämtar ett måttband..återkommer;)

  SvaraRadera
 9. Ibland är det så, fullt upp! Då får bloggen vänta :)

  SvaraRadera

Latest Instagrams

© L I V S G L I T T E R. Design by FCD.