Sneak Peak Ewa i Walla

tisdag 10 januari 2012


Bjuder på en liten tjuvtitt på min absolut första walla, ni får ha lite överseende med att bilden inte är den bästa.  Fler kommer garanterat framöver, jag är såld. Totalt såld på dom vackra wallorna!


Ha nu en mysig kväll så hörs vi imorgon igen!
Kram

Join the conversation!

 1. Louise Vita Drömmar - My Lovely Days; Ahhh, vad skönt säger jag med. När man är sådär lagom galen så är det skönt att finna en likasinnad..om än flera flera mil bort ;) Känner jag mig inte lika knäpp *fniss*

  Och ja, precis så är det! När inspirationen kommer så bara måste amn göra då och där. När den försvinner så har jag inte alls ngn lust och slutresultatet blir aldrig lika bra som när ajg brinner för det.

  Vad glad jag blir av att höra det, detsamma hörru tjejen! Så fina bilder och det ska bli urkul att följa dig när du köper nu kamera...oh my! :)

  Jäkla snålis som bara bjuder på en sneakpeak av Wallan.. jag väntar fortf på mina...undrar om de försvunnit i shippingen från Tyskland. :S

  Massa kramar, ha en dunderskön kväll!

  SvaraRadera
 2. Tack snälla för en så härlig blogg och ÄNNU större tack för att du fick mig att börja kolla på Sons.
  Hade sett fodralet till säsong 1och var nyfiken men så när du skrev att det var bra slog jag till. Nu är vi helt sålda och har plöjt alltihop snart. Underbart!

  /anna

  SvaraRadera
 3. Va fint det ser ut....vill se mer av EiW plagget. Min Breik klänning finns ju inte längre att få tag på. Ursprungspriset va 3.500 men jag köpte den på 60% rabatt, fortfarande dyrt men bättre i varje fall ;-D
  KRAM!!

  P.S. Fin blogg du har!! Kommer gärna tillbaka ;-D

  SvaraRadera

Latest Instagrams

© L I V S G L I T T E R. Design by FCD.