Pomp delux & Vilda bus

onsdag 11 januari 2012


En bokhylla vi målat om blev perfekt att ha som en liten garderob för Vildas Pomp delux klänningar & koftor, är helt såld på dessa vackra barnkläder. Och när det var 70% på dom så slog jag till rejält.
Mums.


I dom här små benen är det alltid massa bus på gång, ibland sitter jag bara på golvet och fnittrar åt hur tokiga mina små troll är. Kärlek.

Nu längtar jag som en toka efter en ny kamera, jag har nog nästan..nästan bestämt mej för vad jag ska satsa på. Men lite mer tid att plugga på olika objektiv och kameror behövs innan jag slår till, vill vara helt bombis på att jag blir nöjd!

Ha en fin onsdag vänner

Join the conversation!

 1. Åh vad fint det blev. Åh vilda bus är nog den sötaste som finns <3

  SvaraRadera
 2. Vilken underbart söt liten garderob!

  SvaraRadera
 3. I flera år har min moster haft en exakt likadan bokhylla fast omålad hemma hos sig och för någon månad sedan målade hon den vit. Jag blev så avunsjuk på den och hade mer än gärna tagit med den hem (dessvärre gick inte det eftersom hon var lika glad i den själv ;-) hihi)

  Förra veckan fick jag syn på just den där bokhyllan på en blocket-liknande sida här i stan för 200kr och en timme senare hade jag den i mina ägor. Efter 3 laget vit färg står den nu och väntar på att få flytta in i min dotters rum som vi ska börja göra i ordning nu :-)

  Kul idé att göra om det till ett litet klädskåp, jätte fint! Har själv funderat på att sätta konsoller uppe i hörnen som du har gjort, oj så fint det blev!

  Kram Sandra

  SvaraRadera
 4. Men vilken fin idé men bokhyllan... Älskar också pomp deluxe barnkläder och längtar efter att mina gdingar (guddöttrar- tvillingtjejer) ska få bus och spring i benen så jag kan överraska dem och deras mamma med kläder därifrån!

  Underbar "skänk/bänk" eller vad det är som sötnosen försöker klättra upp å också!


  ha en härlig kväll söta du!

  kram Mary

  SvaraRadera
 5. De där kläderna är ju SÅ fina! Vi gjorde en mastodontbeställning precis innan jul. Så kul när man kan köpa mycket på en gång :)
  Kram Linda

  SvaraRadera

Latest Instagrams

© L I V S G L I T T E R. Design by FCD.