Just nu i mitt kök

torsdag 5 januari 2012


Besatt var namnet, men det är ju så roligt att göra macarons. Tycker inte att det är speciellt jobbigt och svårt heller längre, ska prova några andra recept i helgen. Är ju fortfarande ute efter det absolut bästa. Mums.

Nu mys, en bra bok & sen sängen.
Lovely

Join the conversation!

 1. Men du då, vackra kvinna :-)

  Tusen tack.
  Nu ska jag inspireras vidare i din fina blogg.

  Kraaam / Marit

  SvaraRadera
 2. God kväll..
  Ohh vad glad jag blev när du hittat in till mig :)
  Jag ska genast titta lite närmare på din blogg som verkar vara helt underbar.
  Ha en jättefin kväll.
  Kram på dig
  Jessica

  SvaraRadera
 3. mmm... hjemmelagde makroner, det må jo bli godt! Kos deg! Med en så fin kjøkkenmaskin går vel kokkeleringen som en lek!?! *liker veldig* :)
  Ha en fin kveld!
  klem Hedda

  SvaraRadera
 4. Alltid kul att se när du bakat något. Får vi se resultatet imorrn då? Titta gärna in hos mig. Har en liten tävling om ett virkat hjärta. :)

  Kram

  SvaraRadera
 5. Hei.

  Takk for din hyggelige kommentar.

  Fikk lest meg litt nedover hos deg. Tolix er også ønsket her, men de er litt dyre. Sjekk denne linken:
  http://www.living.no/newsread/products/Detail_1.aspx?id=4160

  799:- pr stk, men selges i pakker på 2 stk.

  Så fin KA.

  Klem Mona C

  SvaraRadera
 6. ..jag tänker däremot att jag aldrig ska börja baka macarons...*skrattar...för då blir jag säkert fast...

  Kram och ha en fin helg...

  SvaraRadera
 7. Mmmm, tänk om man bodde granne med dig =)
  Kram Jannike

  Ps. du har fått en liten award av mig..

  SvaraRadera
 8. Sv. Ja precis! Det vore jättesnällt :) Tack på förhand

  SvaraRadera
 9. Ninni: okej, ska se när jag kan fixa upp en guide!

  SvaraRadera
 10. Åhh macarons! Jag bakade i veckan, det kommer upp en "ultimate guide" i helgen. Där kommer alla tips och trix med så man kan få de där perfekt släta macaronsen med fin fot :)

  Kram Mary

  SvaraRadera
 11. Mary: OOOOhhh det ser jag fram emot, satt faktiskt igår och läste igenom ditt mejl på hur man gör. Tänkte försöka hinna med det nu i helgen eller ev i veckan. Är dunder bombis på att det receptet verkligen kommer ge dom finaste macaronerna ( som sagt hur böjer man detta ord) fniss!

  Det största problemet, eller ja jag är ju typ perfektionist så jag blir lite irriterad när jag inte får till dom helst runda. Har märkt att andvänder man bakplåtspapper så blir det liksom fuktigt och pappret drar ihop sej lite här och var, vilket resulterar i att dom börjar glida ut lite här och var = inte helt runda!

  Silpat? eller hur det stavas, är det att rek?

  Föresten, ska du till malmö 8 bloggeventet? hade ju vart så himla roligt att få träffa dej!

  SvaraRadera
 12. ÅÅÅÅH så himla underbara! Jag vill ha :) kram

  SvaraRadera
 13. Du verkar vara värsta proffset på macarons, de blir ju superfina när du gör dem. Jag har aldrig testat men jag har funderat på det i ett par år men fortfarande inte fått gjort det. Och jag blir ju än mer sugen när jag ser dina fina bilder på det. Har du några bra tips till en nybörjare. Vad bör man tänka på och vilket recept är det bästa? :)

  Hoppas att du har en fin kväll!

  SvaraRadera

Latest Instagrams

© L I V S G L I T T E R. Design by FCD.