Drömmer om vackra Wallor

måndag 16 januari 2012

Under det senaste året har jag verkligen blivit riktigt galen i kläder, tror detta beror på min viktnedgång. Jag finner det såå himla roligt att få köpa och prova nya vackra kläder, just nu drömmer jag om vackra Wallor i min egen lilla walkin closet. Vita väggar mot vackert prassel.


Hoppas ni haft en skön måndag, själv har jag haft lite kaffebesök av fina Jenny. Vardagslyx när man får besök av dom man saknar, tiden går allt för snabbt.
Nu ska jag ta och dra fram mina virknålar för här ska det göras nya mysiga sockor!

Join the conversation!

 1. Sv; Så lite så, det vet du ;)Hoppas du hittar någon bra termometer! Kamera, ehh jag tror du frågat men frågan är om jag svarat :P Jag har/hade en Canon Eos 450 D med lite olika objektiv till. Nu har jag ju uppdaterat mig till en 5D Mark II. Förstår att du blir förvirrad. Försök gå på din egen magkänsla om vad som är rätt för dig., För visst är det så att objektivet är viktigat, men om huset inte påverkade alls, varför använder inte fotografer, proffsfotografer eller duktiga tjejer som Elin Kero, varför använder inte de bara en Canon 1000 D i så fall. Den är ju mkt billigare och enklare, om det är same same menar jag. Så tänker jag. Det finns flera utökade möjligheter rent tekniskt med en mer avancerad kamera samtidigt som jag inte tycker att man ska välja en för avancerad till att börja med! Välj en som har halvautomatik så att du kan slå över till auto mo det blir för mkt ibland!! Vad hade du i dagsläget, en nikon var det va. Hur är den i jämförelse med en 600 D från caonon tex. Gå uppåt det tycker jag, men det ska samtidigt vara en kamera som du har roligt med. Objektiven är viktigast men att huset inte skulle påverka alls tycker jag är bullshit. Då skulle ju alla ha de billigare enklare varianterna..eller?

  Ska till Walla-butiken igen i veckan....OMG, vart ska det sluta!!??

  Kram

  SvaraRadera
 2. Mary: Du verkar så vettig, blir själv smått galen på alla som proppsar på mej att jag kan ta minst lika bra bilder med min gamla nikon som med en 7d..jojo..det tror jag så mycket jag vill om. Och jag har ifråga satt just det också, men många ger inte med sej. Som du sa, varför andvänder då sej proffs av dyrare och mer avancerade kameror och inte en gammal billigt om det blir exakt lika bra bilder!!

  Och Walla...vet du om dom har någon breik där? Eller hur dom nu stavas, det är en sjukt vacker klänning som jag bara måste få tag i ;)

  Vart köpte du din kamera? Får man vara fräck och fråga vad kalaset gick på ?;)

  Kram till dej!!

  SvaraRadera
 3. Vad fin blogg du har! Och oerhört fint hemma :) Blir avundsjuk på din rosa kitchen aid ;) Hehe!

  SvaraRadera

Latest Instagrams

© L I V S G L I T T E R. Design by FCD.